iA


umpleţi spaţiile goale

Scris pe de Oana Filip

Vă mai amintiţi de exerciţiile (din clasa a V-a) în care cerinţa era să umpleţi spaţiile goale? E rândul Ameliei Gheorghiţă să iasă la tablă şi să rezolve de la A la Z. Acum să te văd!

3 speakeri cu dichis, nu orice fel, ci unii premiați, recunoscuți și profesioniști, vor ajunge în urbea noastră dragă, în cadrul unui proiect super tare, cum? mai spune o dată: super tareeeeeee! Nu, nu aşa! Pe litere, te rog. Hai, strici tot exerciţiul! Acum A T E L I E R E. Bravoooo!

ATELIERE e un proiect axat pe nevoile de formare ale studenților şi extrem de util, dar mai ales unic prin temele abordate (“De la naming la brand”, “Povestea unui brand de esenţă tare”, “PR cultural și PR prin cultură – De la vlădică la opincă”). În privinţa subiectelor de la ediţia cu numărul magic trei, multe, toate reacțiile au fost de entuziasm maxim, iar studenții să participe abia aşteaptă. 😀

Nu degeaba înscrierile s-au încheiat încă din prima zi, iar formularele au curs râuri-râuri. Am știut că ATELIERE va avea succes, chiar de la bun început!
Îmi pare bine că studenții sunt receptivi, că acești minunați invitați ne vor onora cu prezența la Iași, că proiectul se bucură de reunoașterea binemeritată și că lucrurile merg în direcţia potrivită. Prin proiecte de acest gen, PRIME Iași contribuie la dezvoltarea domeniului în orașul nostru și creşte, crește de la an la an.
Abia aștept să le întâmpin pe Nicoleta Gavrilă și Ligia Adam, la gară, la 6 dimineaţa. Le promitem că ne vom distra, ne vom cunoaște mai bine și vom descoperi ce bogății ascunde Iaşul.
Abia aștept să-i cunosc pe mega speakerii Ștefan Liuțe și Mihai Zugravu, să ne reunim la discuții interesante.

Un mesaj pentru studenții de la CRP și nu numai: Să vă pregătiți pentru ce urmează în acest weekend. Va fi o ediție de neuitat!
La final, pentru a lua un bonus, poţi completa şi un mesaj pentru posesoarea acestui blog, care n-ar alte lucruri mai bune de făcut şi te pune să silabiseşti. 🙂
Mulțumim Oana pentru sprijinul acordat, că ne ești mereu aproape, că ne faci să ne simțim mândri de o așa alumnae! Și, să silabisesc, voi spune: O A N A, E Ș T I T A R E!

Colorat articol a mai ieşit! Eh, dar aşa îi şade bine unui proiect foarte fain, nu? 🙂
Amelia, mulţumesc că ai dat curs joculeţului meu!

Comments

comments