iA


+1 pentru Alina Axane

Scris pe de Oana Filip

Mă ţin de promisiune şi revin cu o nouă poveste din „Colecţia de personaje”. Mi-am dat seama că am de făcut niscaiva prezentări şi ar fi bine să o iau din timp.

Ieri seară, Alina Axane mi-a oferit o super ciocolată cu pere. Fără să lege gestul ei de 8 martie, de venirea primăverii, de zilele mai mult sau mai puţin senine. Îi stă în fire să facă astfel de surprize frumoase.
Face parte din fondatorii PRIME Iaşi, din oamenii care nu se supără când primesc telefoane în miezul nopţii sau care sunt capabili să ofere feedback sincer.

Pot spune liniştită că cele mai frumoase amintiri din organizaţia cu pricina se datorează şi ei. Mai mult sau mai puţin voluntar, m-a încurajat să fac ce îmi place şi să lupt pentru asta. Chiar dacă totul a pornit dintr-o serie de glume, legate de cât de frumos scriu de mână. Deşi a exagerat la momentul cu pricina, dar nu numai, se pare că undeva, încurajările ei mi-au prins foarte bine.

Alina e o adevărată luptătoare, pentru care etica şi moralitate sunt puse la loc de cinste. Mă inspiră modul în care gândeşte şi îmi place la nebunie că vede lumea printr-o lentilă mai puţin prăfuită. Asta o ajută să nu se raporteze mereu la beneficii imediate şi să gândească pe termen lung.

Bonus: întâlnirile noastre, deşi sunt destul de rare, sunt mereu relaxante şi pline de voie bună. Asta mă face să cred că prietenia nu se numără în ani, ci în încredere, optimism şi încurajări reciproce.

Menţiunea de la articolul anterior rămâne valabilă.

A bientot!

Comments

comments