iA


Manager PR & Comunicare la Atelierul Produselor Creative

Scris pe de Oana Filip

Oficial fac asta de pe 26 martie, de când am lansat proiectul Atelierul Produselor Creative. Neoficial, de pe la începutul lunii februarie.

Iar când spun „am lansat” mă refer mai mult la oameni şi mai puţin la ONG-uri (Asociaţia Industrii Creative) sau companii (Coriolan). E bine totuşi de ştiut că astfel de provocări nu te plesnesc peste obraz, ci că sunt muncite de persoane care preferă să fie curajoase şi să nu se mulţumească cu puţin. Fie că este vorba de Adriana, Marius sau Manu, fiecare în parte şi toţi la un loc au priceput din timp care e magia cu zona de confort şi cât de departe poţi să ajungi dacă te hotărăşti să păşeşti în afara ei.

Faptul că fac parte din acelaşi puzzle nu e deloc întâmplător. M-am alăturat în urma unei discuţii cu Adriana, din care ne-am dat seama amândouă că avem un spaţiu generos de joacă, în care Atelierul Produselor Creative se poate dezvolta în neştire. Că la pachet au venit o sumedenie de întâmplări amuzante, zeci de cafele, un birou mişto şi încrederea că se poate şi mai mult, asta e deja o altă agoniseală.

Titulatura pompoasă nu e nici pe departe o dorinţă nemărginită de a urla sus şi tare cât e de cool să scrie aşa ceva în dreptul meu. E o umbrelă în spatele căreia puteţi să vă daţi seama ce fac şi mai ales la cine trebuie să ţipaţi dacă lucrurile o iau razna.

Bonus, o explicaţie pe care am tot simţit nevoia să o dau în ultima vreme: faptul că nu scrie „Manager PR  & Comunicare la Atelierul Produselor Creative” pe profilul de FB, pe blog, pe contul de LinkedIn, pe Twitter sau în orice colţ al www-ului, nu înseamnă automat că sunt secretoasă sau alte acareturi similare. Pur şi simplu nu îmi pasă atât de mult de pălăria pe care o port la un bal, ci dacă ştiu să dansez fără să mă împiedic.

Comments

comments