iA


La final de APC#3

Scris pe de Oana Filip

A fost un drum lung, de aproape trei luni. Simt nevoia să vă povestesc ce intersecţii mi-au dat bătăi de cap, de câte ori am fost nevoită să fac plinul, cine au fost ghizii de pe marginea drumului şi de ce finalul e mereu fericit.

Demo Day APC33

via

APC#3 e o călătorie nu doar pentru echipele selectate, ci şi pentru mine. Iar ca în orice călătorie, nu întotdeauna se potriveşte tocmeala de acasă cu cea din târg. S-a întâmplat să spun că nu mai pot, că e prea prea sau foarte foarte, că nu sunt şanse mari să se întâmple aşa cum îmi doresc, că perioada asta e prea aglomerată, dar niciodată că nu mai cred. Atelierul Produselor Creative e de departe un program în care îmi pun la bătaie tot: timp, bani, energie, speranţă, încredere, încăpăţânare, skilluri. E chestia aia de care sunt mândră, de care aş putea povesti ore în şir, fără să scad numărul de cuvinte pe minut.

Acum, la final de program, tot ce pot să spun e „Mulţumesc!”. Ştiu că nu întodeauna e suficient la fel cum ştiu că mai mereu e necesar. Sunt convinsă că ce se întâmplă la APC nu se limitează la cinci zile intense de training, de învăţare, de schimbat viziuni şi percepţii. Ba dimpotrivă, abia atunci începe procesul, schimbările, spuneți-i cum vă șade mai bine.

De fiecare dată după ce se termină APC îmi dau seama că cearcănele până în pământ, no money, no glory, nopţile scurte şi migrenele care nu trec decât cu ore în şir petrecute sub plapumă, fără să văd/vorbesc cu cineva sunt ca un curcubeu după o ploaie de vară. Uit de ploaia care a bătut cu putere în geam și mă bucur de soarele care îmi mângâie pielea.


În ordine aleatorie, vreau să mulţumesc:

Lui Bogdan pentru că fără el lucrurile ar fi fost de 10 ori mai grele.

Lui Iustin pentru că prin filmuleţele pe care le face îmi aminteşte de ce fac ce fac.

Mentorilor şi prietenilor din AIC pentru că prezenţa şi implicarea lor ajută enorm.

Adelei de la Adelicii pentru că surprize ca cele făcute de ea rămân mult timp aproape de mine.

Fetelor de la Chotronette pentru că ne surprind mereu cu un super cadou la final de APC.

Celor care susţin acest accelerator cum se pricep mai bine.

Comments

comments