iA


De ziua mea

Scris pe de oana

Astăzi fac 28 de ani. Pentru cine e iubitor de precizie germană, schimb cifra din coadă în mai puțin de jumătate de oră. Cel puțin așa își amintește mama și asta m-a făcut să cred.

Image and video hosting by TinyPic

Ilustrație din mâna Ilincăi Roman

Mi se oferă foarte multe de-a lungul întregului an, nu doar cu ocazia zilei de 13 septembrie (care nu e cu ghinion deloc, dar asta e o altă poveste). Sunt recunoscătoare pentru oamenii pe care reușesc să îi strâng și păstrez pe lângă casă. Și nu-s puțini deloc. Sunt personalități care de care mai diferite, cu experiențe variate de viață și cu încăpățânări sănătoase de toate soiurile. Însă pe toți îi leagă același lucru: un caracter curat și onest, care îi face mai senini și mai luminoși.

Cine mă cunoaște cât-de-cât are habar despre încredere mea în DOR. În revistă și în echipaj deopotrivă. Am toată colecția, nu doar adunată pe raft, ci citită de la cap la coadă. Tocmai pentru că știu cât de mult bine poate să facă la casa omului, dar și pentru că astăzi vreau să dau mai departe, îmi doresc mult să ofer un abonament Susținător. Îl primește persoana care îmi scrie într-un comentariu două vorbe despre cea mai cea amintire de la o zi de naștere.

Mâine dau de veste cine va ține în brațe patru numere DOR și se va bucura de ele ca și când. ❤️

Comments

comments