iA


we believe in friendship

Scris pe de Oana Filip

Aiko a dat drumul de ceva vreme la o serie de dezbateri online. A ales şi nişte teme destul de controversate: piratarea muzicii pe internet, probleme legate de domeniul politic sau ce sporturi preferă lumea să practice atunci când are timp liber.

Eu am participat la prima dintre ele, aia de era cu muzica. La început ştiam doar că premiul e un tricou la alegere din produsele lor. Mai mult nici nu mă interesa! Îmi doream un astfel de obiect vestimentar, ştiam că e de calitate, că au nişte imprimeuri chiar faine. Titlul de ”We believe in friendship” m-a convins şi el pe lângă premiu că ar trebui să particip. Cel puţin suna bine! Sau măcar suna a o chestie care nu presupune nimic oficial, rigid, ci mai degrabă o libertatea în exprimarea punctelor de vedere. Mie mi-a dat impresia că e ceva de genul: ,, Hai, suntem toţi prieteni (într-un fel mai ciudat :D), avem tema asta de discuţie, acum fiecare să povestească!” Destul de fain, dacă mă gandesc că multe din concursurile de acest tip te constrâng să adopţi un limbaj pompos, spumos, din care ori nu se înţelege nimic, ori esenţa putea fi spusă într-un mod mult mai simplu.

Au fost cam 22 de comentarii dacă îmi aduc bine aminte, o parte au împărtăşit experienţe personale, alţii erau chiar implicaţi în industrie şi au dat detalii ,,din interior”, iar ceilalţi erau pur şi simplu oameni cărora le place să asculte muzică bună. (prin ,,bună” fiecare înţelege ce vrea)
Din toţi aceşti ,,alţii, ceilalţi şi unii” am aflat ieri seară că sunt fericita norocoasă. 😀 Foarte tare având in vedere că nu am mai câştigat la o ,,competiţie online”, că tricoul ăla chiar mi-l doream, că cei de la Aiko s-au mişcat rapid şi mi-au dat link cu peste 20 de modele, mi-au cerut adresa unde vreau să ajungă pachetul, m-au întrebat ce marime port, iar la sfârşit au adăugat: ,,Dacă nu îţi vine ne zici şi îl schimbăm!” Mersi Aiko Shop!🙂

p.s. A! şi încă ceva: Sim, ia-ţi gândul că nu ţi-l dau! 😛

Comments

comments