iA


Mission complete!

Scris pe de Oana Filip

Pentru că încep să fiu mai comodă, ca să nu zic leneşă, o să scriu în acelaşi articol şi despre faptul că am finalizat activitatea în PRIME, dar şi despre PR Tea de Iaşi.
Astăzi PRIME a împlinit 3 ani de activitate. De proiecte, planificări, iniţiative, încercări, recrutări, ADventuri, ceaiuri luate la Cărtureşti şi tot tacâmul studentului de la CRP.

Am petrecut ieri seară toată activitatea organizaţiei la o petrecere a căreia tematică a fost intitulată sugestiv „Premiile Oscar”. Rochii, tocuri (pentru unii un adevărat coşmar), camere de filmat, microfoane, WALL OF FAME, covorul albastru de data asta şi vocile talentate de la karaoke au făcut ca cele 8 ore petrecute împreună să treacă nesimţit de repede.
Tot ieri, în cadrul evenimentului au avut loc şi Aluminzările. Altfel spus, s-au acordat premii celor care au avut o contribuţie remarcabilă în cadrul ONG-ului, care au implementat proiecte, care ştiu să ridice dintr-o sprânceană sau care pur şi simplu au charismă dom`le. Sau cred că o au, nu contează asta acum. 🙂
Crina Coranga
Iuliana Decianu
Sabina Năftică
Oana Filip
Ele sunt cele 4 mândre şi „proaspete” intrate în categoria „ALUMNA”. Ne-a făcut mare plăcere, am ţinut un mini discurs, am făcut şi glume, poze cu fanii şi mai ales am conştientizat cât de mult ne-a ajutat PRIME Iaşi în dezvoltarea noastră: intelectuală, personală, profesională, interpersonală sau oricum vreţi să o mai numiţi.

Legat de PR Tea de Iaşi vreau doar să spun că astăzi, 14 decembrie, ora 16 am reuşit să finalizez toate hârţoagele pentru acest proiect. Pe site m-am mobilizat mai rapid şi am pus broşura de diseminare a rezultatelor încă din weekend. 🙂
Mi-a făcut plăcere să coordonez evenimentul şi cred că printr-o continuitate se vor obţine rezultate foarte bune.
„M-am bucurat să vad colegi printre participanţi, prieteni, persoane de la alte facultăţi decât cea de Comunicare şi Relaţii Publice. Asta înseamnă că proiectul iniţiat de PRIME Iaşi îşi are locul bine meritat în lista lor de priorităţi.”

Da, ştiu! Pozele. Cât de curând! 😀

Zi și tu

opinii