iA


în timpul liber

Scris pe de Oana Filip

Mi-am făcut curaj să intru în lumea utilizatorilor de Flikr. Tot aşa am început şi cu Twitter, după care a urmat oarecum natural Facebook. Nu am o ierarhie foarte raţională în privinţa lor, asta şi poate pentru că le utilizez în scopuri uşor diferite.
Pentru fotografii m-am gândit că e la îndemână site-ul pe care l-am precizat deja. E destul de complex, are nenumărate categorii care ar trebui completate, multe setări prin care îţi poţi optimiza contul şi la fel de multe mesaje, uneori mai degrabă derutante, decât edificatoare. Sau o fi din cauza faptului că-s novice pe-acolo?
Oricare ar fi explicaţia, mă bucur că mi-am găsit o activitate (mai înţeleaptă) prin care să-mi petrec timpul liber. Nu cea de a pune poze pe Flikr, ci cea de a ieşi mai mult şi de a încerca să mă bucur altfel de ce-i prin jurul meu.

Nu vă aşteptaţi la capodopere vizuale, la unghiuri perfecte, la lumină care să avantajeze sau alte nebunii din aceeaşi lume. Îs doar nişte fotografii pe care le-am făcut (sau mi s-au făcut) cu drag, fără să citesc cărţi de specialitate sau să mă uit înnebunită la tutoriale.
Le puteţi vedea, comenta şi recomanda direct la sursă. 🙂

Zi și tu

opinii