iA


am un nou prieten

Scris pe de Oana Filip

ADventurel! Nu e nume de alint, nici măcar real. E mai mult decât atât. E personajul cheie, simbolul, răsfăţatul Festivalului de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice.

E colorat, vesel, ştie câte ceva despre PR şi publicitate, îi place munca în echipă, se pricepe la strategii de comunicare, are chiar şi abilităţi de public speaking. Eh, nu că aţi vrea şi voi un prieten aşa cool ca al meu?

Na că vă şi surâde norocul! ADventurel vă aşteaptă, împreună cu mine, cu întreaga echipă team ADventure pe 21 octombrie, în sala II8, din corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.
Ca să fie mai uşor de recunoscut puteţi lua imaginea de mai sus cu voi. Nu că ar fi musai nevoie! Like dooh! 🙂

Buuun! Acum, pornind de la premisa că îl îndrăgiţi pe protagonistul acestei ediţii, să zicem că meritaţi să vă povestesc în continuare.
Aşadar, dudes and dudettes, vă spun doar că avem 3 studii de caz foarte mişto (Dopo Poco, Icar Tours şi Impact FM), o conferinţă genială cu 3 speakeri care o să vă placă la nebunie, o gală cu prezentări dintre cele mai inspirate şi nişte premii care o să vă determine să nu ne uitaţi vreodată.

A, plus că-i ediţia a treia! Aici intervine o figurină de aia care se miră foarte tare.
Ce poate fi mai bun de atât? 😀

Hai, ne vedem în gaşcă mare la prezentarea team ADventure 2010!
Până atunci, ne mai putem citi, împrieteni şi alte asemenea pe social media (Facebook, Twitter, Web, PRIME Iaşi).

Cheers!

Comments

comments