iA


2 săptămâni

Scris pe de Oana Filip

Atât a mai rămas până la trainingul-pe-care-abia-aştept-să-îl-ţin. A trecut mai bine de jumătate de an de când m-am văzut cu Adriana şi am descoperit o pasiune comună, pe numele ei: copywriting.

De atunci au fost nenumărate întâlniri. Unele în care ne-am încurajat reciproc, altele în care am râs minute în şir, cele mai multe în care am lucrat cu spor.

Astăzi, am ajuns să oferim trainingului o formă de care suntem cumva mândre. Credem cu tărie în selecţia de informaţii pe care am făcut-o, în tehnicile pe care le vom aplica, în coerenţa dintre teorie şi practică, în dorinţa participanţilor de a descoperi mai multe despre copy.

E un domeniu aflat într-o dinamică permanentă. Acesta a fost şi elementul care ne-a determinat să lucrăm luni în şir în proiectarea celor 2 zile de curs. Am vrut să ne asigurăm că oferim ce e mai bun şi că o facem aşa cum se cuvine.

Se pare că există deja oameni care au încredere în noi. Marius a scris o întreagă poveste despre ce înseamnă copywriting, mesaje, dar mai ales investiţie în propria dezvoltare. Volcinschi a creionat o scenetă de toată frumuseţea, cum numai ea putea. „Fuck copy-paste! We got copywrite!” e titlul pe care eu şi Adriana îl cântăm din când în când.

Anca a scris o introducere prin care m-a făcut să roşesc. A menţionat câte şi mai câte pe acolo, toate de bine. Prietenii din PRIME Iaşi au lansat o provocare chiar din titlul articolului Cum învăţăm copywriting?”. De ei chiar trebuie să ascultaţi pentru că vă învaţă doar de bine. Şi fac chestia asta de vreo 4 ani.
Bogdan vă încurajează şi el să participaţi la astfel de iniţiative. Ne confirmă că sunt utile şi că pot aduce avantaje reale, de care puteţi profita. Alături de el stă şi Manu, prietenă bună, plecată cu bursă în Danemarca.
Echipa de la AltIaşi nu se lasă mai prejos şi aduce în discuţie argumente puternice, ca de fiecare dată. În ceea ce o priveşte pe Sim, cred că-i prima oară când e şi ea cât de cât mândră de sora ei mai mică. Ha, ha! 🙂

Ţin morţiş să precizez câteva cuvinte şi pentru cei care au share-uit informaţia. Twitter, Facebook sau ce-o mai fi, nici nu contează. Mă bucur mult că aţi contribuit!

Vă mulţumesc la fiecare în parte şi la toţi la un loc pentru gândurile bune pe care mi le-aţi transmit şi pentru faptul că apreciaţi ce am pus la cale pentru weekendul 16-17 aprilie.

A bientot!

Comments

comments