iA


din sertarul #astăzimi-aplăcut. de-a valma.

Scris pe de Oana Filip

Sunt câteva lucruri care trebuiau să ajungă musai în sertar, doar că n-am avut răgaz să le pun la momentul potrivit. Dar cum doar eu sunt cea care îl deschide şi închide, care face curăţenie pe-acolo şi alte cele, nu e chiar aşa grav că le înşir abia acum.

1. Filmul „Regata”, pe care l-am văzut la Festivalul de Film European şi care mi-a plăcut mult de tot. Nu fac niciun sinopsis, vă spun doar că e o dramă cu multă substanţă şi cu actori puţini.

2. Din acelaşi registru, pelicula „Metrobranding – o poveste de dragoste între oameni şi obiecte”. Colecţia de poveşti ale unor branduri demult uitate, savoarea replicilor şi simplitatea pe care întreg docmentarul o reda la tot pasul, sunt doar câteva din +urile demne de a fi menţionate.

3. N-am crezut vreo clipă că o să spun asta, dar „aplicatul de chestionare” nu e neapărat groaznic. Ce-i drept, nici nu e un ţel la care să aspir, dar am stat de vorbă cu oameni frumoşi şi sinceri, de la care am învăţat şi aflat tot soiul de întâmplări. Unii nu au mai ieşit din casă de 2 ani, alţii tânjeau după Palatul Culturii sau Parcul Copou, iar cei mai mulţi erau cu gândul la studenţia frumoasă, trăită în Iaşi.

Toate intră în sertarul #astăzimi-aplăcut şi rămân acolo pentru ceva timp.

Să aveţi o săptămână liniştită!

Comments

comments