iA


mai puţin cnsc şi mai mult bolt

Scris pe de Oana Filip

4 zile la Bucureşti, dintre care în două a plouat cum nu se putea mai frumos, câţiva km buni parcurşi la pas, o ţeapă mare la taxi. Toate astea împreună poate nu sună aşa plăcut, dar zău că a fost genial. Bine, mai puţin faza cu taximetristul ăla pe care îl credeam chiar simpatic.

CNSC-ul de anul ăsta, cu a lui tema pretenţioasă „Guerilla PR”, l-am simţit cumva contrastant. Mă bucur însă că am avut parte şi de speakeri mai curajoşi, care ne-au întrerupt seria iluziilor. Guerilla PR nu e acelaşi lucru cu neconvenţionalul, la fel cum nu toate campaniile care ies în stradă înseamnă neapărat ceva. Iar când zic ceva, mă gândesc la orice formă de BTL.

Pe lângă asta, varietatea invitaţilor m-a dat un pic peste cap. Cred totuşi că într-un sens bun. S-a vorbit din perspective şi experienţe multiple, astfel încât să avem parte de o acoperire cât mai generoasă a subiectului. Unii chiar au afirmat de câteva ori că nu cred în Guerilla PR şi că toată nebunia asta e de fapt o poveste ţesută de publicitari. A, au mai fost câteva discuţii fragmentate şi despre Digital Guerilla, dar s-au consumat înainte de vreme.

Grosso modo, cam asta a fost la CNSC. Simt însă nevoia să vă povestesc câteva ceva şi despre „BOLT”. Numele lor din buletinul creativ este BORŢUN•OLTEANU. Da, agenţia aia de care aţi auzit de mai multe ori şi care are cei mai mişto oameni ever.
L-am „ameninţat” pe BTO cu o ieşire la cafea şi am primit în schimb o invitaţie la lansarea Samsung Smart TV din Muzeul Naţional de Artă Contemporană, la care am fost împreună cu Ligia Adam.
Înainte de eveniment, miss Twitter mi-a făcut o surpriză tare de tot şi m-a dus la sediul agenţiei, unde am cunoscut aproape toată echipa. A fost foarte faină vizita la ei acasă şi m-am simţit tare bine când Laura Bănică (da, da, chiar ea! :D) mi-a dat jeleuri.

Mulţumesc frumos de tot pentru zilele astea frumoase şi abia aştept să ne revedem!

[Era să uit: toate premiile la workshopuri au fost luate de echipele din Iaşi. Muhaha! :P]

Comments

comments