iA


e prima oară când…

Scris pe de Oana Filip

Am fost nevoită să rămân toată vara în Iaşi. Nu e (musai) ceva rău, dar obişnuinţa nu răsare peste noapte. Nu mi-a fost prea uşor să mă împac cu gândul că va trebui să stau 12 luni în acelaşi oraş. 9 dintre ele le petrec de vreo 4 ani în Iaşi, dar restul de 3 plecam acasă cu cel mai mare drag din lume.

Ei bine, am rezistat, doar nu credeaţi că o astfel de experienţă te omoară. Ce-i drept, m-au motivat multe lucruri, dintre care jobul, ieşirile la tenis de câmp, serile petrecute la teatrul de cafenea, plimbările cu prietenii din PRIME Iaşi sunt cel cele mai importante.

Toată nebunia asta va fi răsplătită de vineri, când plec în vacanţă. Aştept cu nerăbdare să fug un pic şi să revin mai senină. Vacanţele m-au inspirat întotdeauna, indiferent de locul în care am fost. Sunt un prilej grozav de explorare a unor lumi mai mult mai puţin diferite. Ajută foarte mult şi la leneveală. Te face mai sănătos, cum ar zice unii.

De vreo 2 zile am în cap citatul „Life’s a journey not a destination”. [Ralph Waldo Emerson]. Se potriveşte tare bine cu ce mă aşteaptă. La fel şi melodia de mai jos. 🙂


Comments

comments