iA


[cu întârziere] despre creative coffee

Scris pe de Oana Filip

Creative Coffe a avut loc miercuri, 28 septembrie. Eu scriu abia astăzi, aspect uşor periculos. Cum îndrăznesc să mai vin cu poveşti despre această ediţie, la 2 zile distanţă? În online, ori scrii din ceafa evenimentului, ori te laşi păgubaş. Sau te antrenezi pentru următorul episod.

Surpriză! La CC nu e vorba despre aşa ceva. Am participat prima oară la întâlnirea din Brain şi parcă m-aş mai duce. Aşteptări aveam şi nu prea, iar asta mi-a fost de folos. Am mers să aflu mai multe despre Asociaţia Industrii Creative şi să pescuiesc răspunsuri isteţe la provocarea „Cum vindem idei şi cum găsim cei mai buni clienţi?”.
Am rămas cu câteva tips&tricks, cu o analogie simpatică „oglindă-fereastră”, cu (recunosc) o mirare uriaşă că există atât de multe business-uri mişto în Iaşi, cu plăcerea de a cunoaşte oameni care se duc la serviciu cu gândul de a face lucrurile mai bune, dar mai ales cu întrebarea legată de când ne mai vedem?

Adrianei i-am dat feedback deja, însă, una peste alta, cred că ediţia a II-a CC a ieşit cu multe plusuri. Eu vi-l spun pe cel care a contat cel mai mult (de data asta) pentru mine: atmosfera. Data viitoare îmi aleg altceva.

Long live Creative Coffe! 🙂

Comments

comments