iA


bunătăţi din sertar

Scris pe de Oana Filip

Se tot adună lucruri bune prin ograda mea şi aş vrea să vă spun despre ele. Cred că o să scronesc un soi de categorie pentru asta. Organizarea e mereu apreciată, nu? Doar Ligia nu şi-a inventat „Sumarul de Joi” de pomană. Şi nici Marius nu a născocit „Link-uri de weekend” din plictiseală.

Ca să mă diferentiez de „concurenţă” (de parcă aş avea vreo şansă cu cei doi…), voi da un pic mai multe informaţii despre aceste bunătăţi, care vor ajunge automat şi în sertarul #astăzimi-aplăcut.

PRIME Iaşi promovează de mare zor recrutările din această toamnă. Pentru chestiunea cu pricina au pregătit tot soiul de nebunii, printre care şi o serie de mesaje de la membrii care au făcut câte ceva pe acolo. A se înţelege înfiinţarea ONG-ului, obţinerea de acte la judecătorie, iniţierea de proiecte, crearea de legături şi alte cele. Primul mesaj îi aparţine Ioanei Nicuşan şi îl puteţi ceti mai jos:

 

Între timp a scris şi Liviu, care spune clar ce-i de făcut pentru sintagma asta pompoasă de „specialist în comunicare”. Voila!

Şi încă o bucurie fără margini: primul meu articol pe blogul super agenţiei BORŢUN•OLTEANU. E o aplicaţie cu care vă puteţi juca jumătate de oră fără să vă plictisiţi.

Ei bine, ce ziceţi? E rost de o categorie cu astfel de lucruri or ba?

Zi și tu

opinii