iA


tolba cu veşti bune

Scris pe de Oana Filip

Ar fi mai multe de zis, dar le fac pe plac celor de la PRIME şi voi vorbi doar despre revista „PeRspective”. Acum chiar nu e cazul să minţiţi şi să spuneţi că ştiaţi de proiectul ăsta de o grămadă de timp. Şi nici să nu mă înnebuniţi cu nerăbdarea, că nu cred o iotă. Totuşi, sper că v-a sărit în ochi iniţiativa cu pricina şi că nu a trecut neobservată. Cu atât mai mult cu cât trecerea asta are loc online, unde e plin de youtube-işti şi alte acareturi.

Este vorba despre numărul 3, care, între noi fie vorba, se bucură de o evoluţie destul de consistentă. E suficientă o privire pentru a remarca mai multe elemente cool de design. Conţinutul este şi el în acelaşi trend ascendent. Uneori, mai important decât ce se povesteşte este cine anume o face. Iar aici, cu drag vă anunţ că regăsim oameni care au contribuit semnificativ la ce înseamnă PRIME Iaşi astăzi.

Pe lângă chestiunile menţionate, afirm cu tărie (şi un pic de aroganţă, recunosc) că este singura revista făcută 100% de un ONG din târgul nostru. Adică da, e de apreciat şi luat aminte. 

În acelaşi ton, vă informez că mi-am permis să scriu şi eu un articol, cu titlul „Click Dreapta -> Copy”. E de găsit la pagina 46, noul număr norocos.

După ce o frunzăriţi, puteţi scrie cu încredere păreri şi alte nebunii pe pagina asta de Facebook.

Comments

comments