iA


Mai sunt 10 zile până la 11even Iaşi

Scris pe de Oana Filip

Da, e un îndemn clar spre înscriere. Cum la fel de clar e şi faptul că 11even Iaşi este un eveniment nu doar despre „curaj şi bucurie”, cum se autocaracterizează, ci despre oameni numai buni de pus în sertarul #astăzimi-aplăcut. Iar dacă tot a venit vorba de ei, îndrăznesc să vorbesc mai îndeaproape de următorii cinci. Cu precizarea clară că ordinea e la fel de fără sens ca vremea din acest weekend.

 Cosmin şi Dragoş, doi dintre organizatori via


Adriana Ursache

I-am auzit numele acum ceva timp, am văzut-o la ochi prin toamnă, iar din ianuarie încoace e una dintre persoanele cu care mă întâlnesc aproape zilnic. Intuiesc cel puţin trei motive despre care o să pomenească la 11even, că doar titlul discursului e „11 motive pentru care Iaşul are o şansă”

Pe lângă tot ce a făcut în zona de industrii creative, la 11even veţi avea ocazia să aflaţi şi alte lucruri cel puţin la fel de captivante. Iar când mă gândesc că de data asta mă pot bucura pe deplin de eveniment… Touche!

Beatrice Rancea

Nu ştiu foarte multe despre ea, dar faptul că spectacolele pe care le organizează de când stă în capul mesei  se bucură de săli pline mi-e mai mult decât suficient. Activitatea pe care o face la Opera din Iaşi e de departe un semn că şi în zona culturală se pot urni lucrurile, fără să ne mai raportăm la ea ca la ceva pompos, doar pentru intelectuali.

Tema discursului o vom afla la faţa locului, dar mă gândesc că nu poate fi decât una extrem de provocatoare.

Răzvan Gîrmacea

L-am invitat la prima ediţie 11even şi mi-a spus că nu crede că i se potriveşte peisajul cu pricina. Mi-a trimis atunci mai bine de jumătate din discursul lui. M-a emoţionat mai mult decât mă aşteptam, motiv pentru care regretul că nu a venit m-a urmărit ceva timp. Mă întreb dacă nu cumva tema ediţiei anterioare (eşecul) a fost de vină pentru că Răzvan e un tip plin de viaţă şi ţi-e mai mare dragul să îl ai în preajmă.

Ilie Fârte

L-am auzit cum vorbeşte despre comunicare, PR, politică, strategie, obiective şi tot ce ţine de gospodăria disciplinelor importante din cei trei ani de Comunicare şi Relaţii Publice. Ce-i drept, e printre puţinii profesori care se bucură de prezenţa studenţilor la curs. Ba chiar reuşeşte să îi convingă să intervină şi să se implice în discuţii. Trebuie să recunosc că sunt nerăbdătoare să îl aud vorbind despre curaj şi bucurie. Sper ca asta să îl scoată din zona de confort cel puţin la fel de mult pe cât ne-au scos pe noi examenele din timpul ciclului de licenţă.

Emanuel Martoncă

Ar fi a treia oară când am plăcerea să îl aud vorbind. Prima dată la Social Media Summit Iaşi, iar a doua oară la Atelierul Produselor Creative. Dacă vorbeşte despre ce îl pasionează, printre care şi marketingul, Manu se simte ca peştele în apă. E atât de convingător prin ceea ce spune încât pur şi simplu te trezeşti că ai înţepenit pe scaun pentru că nu te-ai mişcat de vreo 20 de minute.

Sunt curioasă ce se întâmplă când are peste 100 de oameni în faţă, care aşteaptă orice altceva numai marketing şi business nu.

Invitaţia mea de a ocupa un rând întreg la 11even Iaşi (IDEO, 30 mai) rămâne valabilă. Mai am cinci locuri disponibile, aşa că vă recomand să fiţi sprinteni. Promit că nu se vorbeşte în timpul discursurilor şi că toată lumea e cuminte.

Comments

comments