iA


+1 pe harta Creative Coffee International

Scris pe de Oana Filip

Vara asta e cu multe vești pentru CCI și pentru mine la pachet. Dintre toate, am scos din joben, ca să nu zic din sertarul #astăzimi-aplăcut, una singură.

CC Facebook Cover 01

Adriana, Co-founder CCI și Worksurfers și David Parrish, unul dintre autorii de seamă din zona de industrii creative, fac echipă bună pentru ediția specială de la Liverpool, de pe 15 iulie. Povestea are loc în casa Festivalului Internațional de Business și va fi într-un mare fel. Sau în acest fel:

If you are a creative or a business person who is interested in understanding more about the opportunities (but esp. the challenges) offered by startup scenes as diverse as Silicon Valley (USA), Santiago (Chile), Adelaide (Australia) or Iasi (Romania) join us for a fireside chat with Adriana Ursache.

Dacă aveți planuri de vacanță prin zonă sau vreți să mergeți special pentru Creative Coffee, cum face simpatica Poncu, Cristina Poncu, vă încurajez să vă luați bilet repejor și să fiți siguri că prindeți loc.

Cu ocazia asta mai bifăm un oraș pe harta Creative Coffee International. Mai mult decât atât, ne mai amintim de ce facem ce facem și că e rost să ne ținem cu dinții de nebunia asta frumoasă.

Zi și tu

opinii