iA


şi eu merg la muzeu

Scris pe de Oana Filip

Vă spun din capul locului că particip la un concurs „pentru bloggeri”. Ei au zis asta, nu eu. E prima oară când mă bag într-o asemenea chestiune, aşa că vă cer îngăduinţă şi răbdare. Ştiţi doar că nu toţi avem abilităţi de-astea care ţin de blogosferă şi alte cele. 🙂

Ei bine, întrebarea din concurs este „Ce facem în perioada 18-24 martie?„. Hm, nu ştiu dacă e cu skepsis or ba, dar eu o iau aşa cum e dată. În primul rând, ştiu sigur ce fac până pe 24 martie. Scriu pe blogul AltIaşi.ro despre evenimentul de la Bojdeuca „Ion Creangă”. E un eveniment cu dichis, legat de cultură (noi cu asta încercăm să ne ocupăm timpul pe-acolo), promovează un anumit soi de turism, are tot ce-i trebuie şi un pic mai mult de-atât.

Tot până la data cu pricina voi povesti celor interesaţi de copy că am pus la cale un training, alături de Adriana Gaftoniuc. Ba mai mult, voi încerca în cele 2 zile (atâtea au mai rămas până pe 24) să încurajez cele 2 iniţiative: una bucată „Ziua Porţilor Deschise” + altă bucată curs de copywriting.

Eheee, dar pe 24 martie, la ora 10.00 punct mă duc în prăvălia lui Creangă. Am mai fost invitată la un eveniment care s-a desfăşurat la bojdeucă, dar parcă ce-au pregătit fetele din PRIME Iaşi împreună cu cei de la Icar Tours sună mai promiţător. Altminteri, vedeţi programul şi vă convingeţi singuri. 🙂

Nu o să insist acum cu motivele pentru care e bine, sănătos, recomandat, de bun augur, de încurajat participarea la acest proiect. Sunt sigură că le ştiţi pe fiecare în parte şi pe toate la un loc. Cred că e mai degrabă o chestie de lene, îmbinată natural cu ideea de comoditate fără margini.
Ei bine, ce pot să fac e să vă îndemn să ieşiti un pic din zona voastră de confort (vorba isteaţă a Ligiei Adam), să profitaţi de această iniţiativă şi să petreceţi frumos o zi de primăvară.

Ne vedem acolo!
Vizităm, stăm la taclale, furăm idei de la oameni isteţi, facem poze, dăm tag pe Facebook. Ce mai? O întreagă veselie!

A, să nu uit: cu aceste rânduri date de-a dura particip la concursul organizat de Icar Tours „Şi bloggerii merg la muzeu”.
[ptoho via]

Cele bune!

Comments

comments