iA


De lipit

Scris pe de Oana Filip

Toţi folosim postituri. Bine, aproape toţi. Cei cărora nu mai au loc în telefon la TO DO să-şi noteze lucruri pe care le au de făcut sau cei care le utilizeză drept semn de carte sunt de obicei ori oameni ocupaţi care mereu au senzaţia că trebuie să-şi lipească un postit pe monitor, ori pur şi simplu îi găsesc alte întrebuinţări. Mai puţin important pentru ce vreau să zic. 🙂

Genial e faptul că cineva s-a gândit să facă dintr-o bucăţică de foaie care se lipeşete pe unul din capete un adevărat şi amuzant mod de lăsa mesaje încurajatoare, siropoase, ironice, amuzante în locurile publice. Textul şi imaginea are legătură cu spaţiul în care e lipit, nu e nimic întâmplător.

Acum nu ştiu dacă e uşor să-ţi sară în ochi un postit având în vedere printurile cât un bloc care-s în stare să-ţi dea şi o palmă dacă nu le citeşti mesajul, dar ideea merită apreciată. Chiar dacă poate doar pentru câteva secunde cât un postit în care scrie: „Invest in yourself” sau Get confortable with uncertainity te face să zâmbeşti.

p.s. Nici titlul blogului nu sună rău deloc! 😀

Comments

comments