iA


Sacosha de raphie

Scris pe de Oana Filip

Sandrino aka Andrei Ignia e un tip foarte de treabă. Îl ştiu de o gramadă de timp şi e unul din oamenii cu care îţi face plăcere să vorbeşti ore în şir despre orice. Mai mult decât atât, Sandrino e colaborator PRIME Iaşi pe partea de design, absolvent CRP (aplauze vă rog!) şi (proaspăt) masterand la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi.

Tot Sandrino e cel care face zeci de variante în Photoshop până ajunge la rezultatul dorit, tot el are o răbdare de invidiat şi de multe ori e mai atent la detalii decât un cârd de fete.
Una peste alta, a fost nevoit acum câteva zile să susţină un examen şi un interviu pentru admiterea la secţiunea video-foto. Pe lângă „metoda de testare pur educativă” i s-a cerut şi portofoliu. Nu precizau nimic în legătură cu dimensiunile fotografiilor, numărul lor, tematică sau alte asemenea. Acolo eşti artist dom`le şi ai mână liberă.

Imaginaţie la fel de bogată a avut şi el care s-a gândit să se prezinte cu o serie de printuri legate de „Sacosha de Raphie”. A făcut din tăgârţa cu care se duc oamenii la piaţă un accesoriu modern, demn de purtat de mândrele cu gust.
Asta a fost munca lui cu care s-a prezentat luni. Şi DA! aţi ghicit: Sandrino a intrat primul la Arte! Şi NU! n-aţi nimerit: nu m-a convins cu îngheţată să scriu despre el. 😀

Felicităăăăăăăăăăăări! >:D

Comments

comments