iA


3 săptămâni în balon

Scris pe de Oana Filip

Pe lângă noul sistem de evaluare, pe lângă studenţii dezorientaţi, pe la secretariatele cu program (prea) scurt, pe lângă agitaţia (uneori) inutilă şi pe lângă reîntâlnirile cu prietenii pe care nu i-am văzut în vacanţa de vară, PRIME Iaşi s-a gândit că-i momentul oportun să dea drumul celei de-a doua ediţii a evenimentului team ADventure.
Recomandat îndeosebi celor de la Comunicare şi Relaţii Publice, festivalul este o iniţiativă optimistă a tot ceea ce înseamnă: cunoştinţe, curaj, echipă, strategie, studiu de caz, juriu, premii si alte asemenea.

„Daca vă sună cunoscute cuvintele ADventură, studiu de caz, echipe de patru persoane, studenţi de la Comunicare şi Relaţii Publice, strategie publicitară, premii sau juriu, vă rog să ridicaţi mâna.

Aşadar, după cum printre voi se afla prieteni care nu au uitat ce s-a întâmplat toamna trecută, vă rog să notaţi pe agendă (pe care o purtaţi mereu) că se apropie cea de-a doua ediţie a proiectului teamADventure. În plus, adăugaţi faptul că anul acesta o să aibă loc o serie de conferinţe pe teme din domeniu, susţinute de speakeri cu experienţă în acest sens.”

Direct de la sursă. 🙂

Comments

comments