iA


PR OUTLook

Scris pe de Oana Filip

Dacă vă sună cunoscut titlul de mai sus există două posibile explicaţii: fie aţi intrat deja pe blogul PRIME şi aţi citit articolul la care fac referire, fie sunteţi prieteni cu Crina sau Amelia. Nu de alta, dar ele s-au ocupat de acest proiect.

Începând cu planificarea, parteneriatul cu American Corner, titlul evenimentului, invitatul ales şi până la realizarea formularului de înscriere sau alte asemenea, fetele au dat dovadă de multă răbdare ca să ajungă la acest stadiu.
Să-l ai pe James Gruning într-o videoconferinţă nu e chiar „piece of cake”, dar cu ajutorul unor oameni cu mintea deschisă, cu dorinţă de a sprijini proiecte studenţeşti şi de a contribui la dezvoltarea domeniului Comunicării, al Relaţiilor Publice în Iaşi, fetele au reuşit să adauge un nou proiect în portofoliul organizaţiei.

„PR OUTLooK – videoconferinţa ce asigură schimbul virtual de experienţă dintre România şi Statele Unite ale Americii, mai exact dintre 25 de studenţi ai secţiei de Comunicare şi Relaţii Publice şi specialiştii acestui domeniu de peste ocean. Invitatul acestei prime ediţii e nimeni altul decât James Grunig, profesor emerit al Universităţii din Maryland, în cadrul Departamentului de Comunicare.” (via)

Veşti bune la sfârşit de săptămână. Yeey! 😀


Comments

comments