iA


De pe mp3 adunate

Scris pe de Oana Filip

Ta daaaaaaaa! 🙂
Îs entuziasmată tare cu postul ăsta. E prima leapşă pe care o primesc. Şi nu de la oricine, de la Drierdna care a şi-a făcut cunoscut gustul muzical cu Lunatic. (Brilliant by the way!)
Desfaceţi şampania, Sim serveşte lumea cu pişcoturi, nu sta că nu-i frumos.

mp3 playerul pe care îl am acum e destul de „proaspăt”, dar melodiile de pe el nu prea.
So, here we go:

Reamonnalbumul din 2008, cele mai ascultate îs: Set of keys, Through the eyes of a child, Moments like this, Open skies, Aeroplane
Un album de Smooth Jazz de la Fil care are vreo 30 de piese, scriu doar câteva titluri: Francis Lai – Un homme et un famme, Nancy Holloway – Paris sans toi, Nina Simona – My baby just cares for me, Norah Jones – New York city, Amy Winehouse -Will you still love me tomorrow, Catherine Zeta Jones&Friends – All that jazz
Anneke van Giersbergen – Hey okay, Wonder
Camille Dalmais – 1 2 3, Mon petit vieux

Pe lângă bucata muzicală se doreşte a fi menţionat: planul de licenţă, Buzz Marketing, Lovemarks (prima în engleză, a doua în română), filmul Broken Flowers şi ultimele episoade din sezonul 3 al serialului Mad Men.
Cam atât că are 4G, nu 40.

De Camille Dalmais am auzit pe FB de la Sanda, aşa că leapşa se îndreaptă de zor spre ea, Liviu (ca să vedem ce-ascultă el în State) şi Volcinschi (care are mp3 de când o ştiu, adică din primul an).

Muzici bune să fie. Zic. 😀

Comments

comments