iA


vacanţă o dată, vacanţă de două ori

Scris pe de Oana Filip

De trei ori. Adjudecat! Cu excepţiile de rigoare, mare parte dintre noi, am intrat oficial şi cu acte în regulă în vacanţă. E oarecum impropriu spus, cred că te bucuri cu adevărat de perioada asta când pleci undeva sau faci lucruri de care, în mod normal, nu ai timp.

În sens contrar, e foarte posibil ca în câteva zile să te plictiseşti groaznic şi să îţi doreşti să revii la activităţile de dinainte.

Plecând de la premisa că aveţi timpul, banii, prietenii, curajul, dorinţa şi alte acareturi necesare (sau nu?) pentru a părăsi locul în care staţi chiar acum, am o curiozitate. Iar ca aceasta să se tranforme într-o întrebare, nu e nimic complicat.

Aşadar, unde vreţi să vă petreceţi vacanţa şi ce cărţi vă luaţi în bagaje?

Se doresc răspunsuri cât mai variate, ba chiar şi imaginare, fac bine la sănătatea mentală şi meţin trează capacitatea de a visa. Una foarte importantă, de altfel. Dacă vă tentează să prezentaţi şi o motivaţie, feel free. 🙂

Fotografia e făcută de un bun şi vechi prieten, Sandrino. I-am luat-o fără să ştie, dar îs convinsă că nu-l deranjează, nu-i aşa San? [Când laşi aparatul foto din braţe, te rog să răspunzi.] 🙂

Comments

comments