iA


o şcoală şi încă ceva

Scris pe de Oana Filip

Nu, nu, nu! Nu e un post despre bucuria pe care am simţit-o (?) la terminarea facultăţii. Nici măcar nu e vorba despre sensul intrinsec al termenului „şcoală”.

Acum, că tot am stabilit ce nu e, să vedem măcar cu ce se aseamănă. E pe buzele şi în capul generaţiei mele, dar nu numai, ajunge la un nivel satisfăcător de câteva ori pe an, de obicei la festivaluri, are mai mulţi ochi decât ar trebui uneori, se îmbracă din .ro, .com, .org, are darul oratoriei, stă mai mult prin Bucureşti şi aduce în acelaşi loc tineri pasionaţi, entuziasmaţi şi preferabil matinali.

Puse laolalte te trimit către o destinaţie creativă: Şcoala ADC*RO. Da, aia de mergi vara la traininguri, workshops, la care înveţi să faci brainstorming eficient şi la care capetele înţelepte ale publicităţii româneşti te instruiesc în de-ale domeniului.

E în august, e cu bani, e pe bune, e cu posibilitate de internship şi e de dorit să ajungeţi pe acolo. Cum vă înscrieţi, dacă vi se confiscă telefoanele sau unde dormiţi aflaţi din curtea şcolii sau de la PRIME Iaşi.

Încă ceva-ul din titlu face trimitere la un alt eveniment cu care empatizez: IMTO. De data asta rămânem acasă, în Iaşi. SEO şi SEM îs pe lista de discuţii din această ediţie, cu promisiunea că vor fi elucidate toate nedumeririle celor prezenţi în toamnă.

Organizatorii „se laudă” cu sesiuni interactive, cu sfaturi şi beneficii concrete, cu alte cuvinte, lucruri serioase dom’le. Noi îi credem pe cuvânt, între timp citim câte ceva despre speakeri şi ne uităm pe calendar să vedem în ce zile pică 22-23 octombrie.

2 proiecte foarte faine (mai e şi Comunicatorii, dar despre asta cu altă ocazie), un pretext bun să îţi petreci vacanţa departe de căldură şi un weekend fain că-i vineri astăzi.

Zile răcoroase!

Comments

comments