iA


veşti bune – copywriteri.ro

Scris pe de Oana Filip

Pe faţa mea s-a împotmolit un zâmbet. Unul mare, sincer, cu numai de câteva ori l-am avut în ultima perioadă.

Intro: De astăzi, cu o bucată mare de entuziasm în buzunar, cu dorinţa arzătoare să fac treabă bună, cu încredere, cu mulţumiri Oanei Năstase (îs multe, ea le ştie), cu un curaj pe care îl ai doar atunci când începi ceva la care nu credeai că o să ai acces, dar şi cu altele, care nu se zic, dar simt, sunt editor la copywriteri.ro
Da, site-ul ăla fain, cu mov şi galben, cu un concurs la care am participat şi cu toate nebuniile din lumea publicităţii online, offline, dar nu numai.

Cuprins: Aşa cum spune şi Oana, nu ne cunoaştem personal, însă îmi amintesc perfect când i-am trimis un mail ca să îmi recomande cărţi legate de copy pentru tema de licenţă.

„Începând de astăzi, site-ul Copywriteri.ro are un nou colaborator pe partea de redactare de articole: Oana Filip. De ce? Pentru că eforturile unei singure persoane (ale mele) nu mai sunt de ajuns pentru a menţine site-ul la un anumit standard. Se simte nevoia unei doze duble de entuziasm care să contribuie la acest proiect, iar Oana cea nouă se potriveşte de minune cu Oana actuală.

Pe atunci, îi citeam blogul About copywriter, mă miram că e masterandă, dar a avut timp să facă atâtea şi, în acelaşi timp, mă bucuram că i-a trecut prin cap ideea cu site-ul.
De la un mail am ajuns la 5-6, de la o intrebare în care mă adresam cu „dvs.” la tutuieli, de la feedback valoros la tot felul de sfaturi utile referitoare la cum îţi poţi îmbunătăţi activitatea de copywriter.

Pe lângă persoana din spatele www-ului, recunosc sincer că m-a atras mult conceptul. Tot ce e pe copywriteri.ro e util nu doar pasionaţilor care oricum caută şi singuri tot felul de campanii, BTL-uri, spoofuri şi alte acareturi, ci mai ales începătorilor. Celor care îs atraşi de povestea atractivă a publicităţii, de structura unei agenţii sau de taskurile Art Directorului. La acestea, se adaugă şi imaginaţia pe care cărţile bune ţi-o cultivă şi care te înseamnă să ai aspiraţii înalte.

Încheiere: Atunci când aveţi timp, dar mai ales când nu aveţi, vă propun să treceţi prin grădina copywriteri.ro. Nu pentru că sunt eu editor acolo (yeeey :)), ci pentru că o să daţi de articole îndrăzneţe, cu cap şi coadă.

p.s.(1) Cea din imagine sunt eu (?), într-o formă mult mai simpatică. Nu am breton şi nici nu port rochiţe cu buline, dar în rest se apropie de realitate. 🙂
p.s.(2) Mulţumesc tuturor pentru încurajări şi cuvintele frumoase!

Comments

comments