iA


felicia a împlinit 3 ani

Scris pe de Oana Filip

O să spuneţi că blogul meu s-a transformat într-un loc de sărbătoare şi LMA-uri. Ei bine, s-ar putea să aveţi dreptate, daaaar, să avem totuşi puţintică răbdare.

De data asta, Felicia nu e cea din regia lui Răzvan Rădulescu şi nici vreo cunoştinţă apropiată. E vorba de Centrul Comercial Felicia, care suflă în 3 lumânări în perioada aceasta.
Aşadar, dacă v-aţi întâlnit cu cele trei cifre din imagine pe bulevardele din Iaşi, probabil că aţi făcut şi fotografii cu ele şi acum număraţi „Like-urile” de pe Facebook. E drept că unii chiar au fost inspiraţi, drept dovadă pozele şed mândre în albumul online, pe site-ul felicia-iaşi.ro şi chiar la panoul uriaş aflat în zona cu pricina.

Pe 10 octombrie, data din certificatul de naştere al centrului comercial, Felicia îi alintă pe iubitorii de publicitate cu un program plin de creaţii de acest tip.
Numele complet necesită între 3 şi 5 secunde de respiraţie, dar efortul este recompensat pe cinste. Aşadar, „200 Best Ads, proiecţie de spoturi publicitare powered by Lurzer’s Archive” o să vă ţină ochii ocupaţi timp de două ore, începând cu 19.00, în zona foodcourt. Execuţii creative or ba, idei îndrăneţe, mesaje pline de umor, campanii cu dichis şi alte cele, vor fi însoţite de carisma domnului Costel de la fosta trupă Deko.

Iar ca meniul să fie complet, sărbătorita oferă şi premii generoase. Astfel, o dată la două zile, clienţii centrului au şansa să câştige un televizor LCD, singura condiţie e ca bonul să aibă valoarea de minim 150 RON.

Mizez pe acelaşi cor frumos care a cântat „La mulţi ani” şi blogului meu şi sper să ne vedem la Felicia acasă. 🙂

Comments

comments