iA


scrabble (1-1-1-3-5)

Scris pe de Oana Filip

Ştiţi deja că PRIME Iaşi face tot soiul de lucruri cul! Şi mai ştiţi că îşi bate capul să contribuie la dezvoltarea unui domeniu în care (prea) mulţi credem că e mişto să activezi. De creativitate şi iniţiativă nici nu mai este cazul să pomenesc, fac parte din „fişa medicală” a organizaţiei.

team ADventure
a creat mult buzz pozitiv, însă aş aprecia să vă îndreptaţi niţel atenţia şi spre „PeRspective”. Nu vă oprim să ne daţi „Laicuri” în continuare pe pagina de FB a festivalului, dar zău că merită să ştiţi mai multe şi despre revistă.

Mândră posesoare a numărului 2, publicaţia se regăseşte doar în mediul online, unde o puteţi răsfoi în tihnă. Articolele sunt scrise cu mult condei, cuprinsul stârneşte curiozitatea aşa cum se cuvine, iar când ai ajuns la final îţi dai seama că vrei să reiei lectura.
Acest sentiment te încearcă poate şi pentru că nu e o revistă în care vorbim doar despre proiectele organizaţiei. Doar nu vă aşteptaţi acum să vă spun ce subiecte sunt abordate! Pot doar să vă recomand să o treceţi prin faţa ochilor măcar o dată.

„Web-ul sălbatic” e unul din articolele mele preferate, scris de Dl.Gajora, bun prieten plecat în State şi de care mi-e tare dor. 🙂 Articolul Mariei„Bărbatul şi moda”– şi a lui Cosmin„Wag the Dog” te trezesc şi ele din trândăvie şi te ţin captivi pentru câteva minute, timp în care afli tot soiul de informaţii pertinente.

Trecută prin multe anotimpuri şi stări, „PeRspective” şi-a făcut curaj şi a ieşit la lumina www-ului. De acum, o puteţi citi cu răbdare, alături de o cană de ceai aromat.

Toate gândurile bune pentru echipa care a lucrat cu nesaţ la proiectul ascuns sub umbrela sloganului „Oferite de noi, valorificate de tine”. 🙂

A bientot!

Comments

comments