iA


e-commerce la Timişoara

Scris pe de Oana Filip

La mine la şcoală, adică la masterul pe care îl fac, nu învăţăm despre comerţul electronic. Nu vreau să trag o concluzie absolută şi să spun că e o tragedie fără margini. Totuşi, cred că nu ar strica să aflăm câte puţin şi din această zonă. E posibil ca unii să descopere că li se potriveşte „costumul”.

Prin nişte întâmplări fericite, pe care le apreciez foarte tare, am intrat în contact cu domeniul despre care vă spun. Abia încep să mă dezmeticesc, dar cred că sunt pe drumul cel bun.
Senzaţia îmi este confirmată de faptul că voi participa la prima conferinţă regională dedicată subiectului cu pricina – ecomTIM, unde vor veni cei mai tari specialişti din .ro. E o şansă „big time” să aflu mai multe despre SEO, SEM, conversii, businessuri online&CO.

Sunt sigură că voi învaţă în două zile multe chestii mişto, pe care le voi folosi la un moment dat. Nu de alta, dar e bine să îmi dau seama de eficienţa lor într-un cadru specific, pe care pot să îl analizez în tihnă.

So, pe 9 şi 10 februarie voi fi la Timişoara, gata să învăţ, să experimentez, să cunosc oameni faini şi profesionişti. 🙂

À bientôt!

Comments

comments