iA


lectura vura

Scris pe de Oana Filip

AltIaşi începe să fie un proiect tot mai fain. Sunt multe aspecte care ne confirmă sentimentul cu pricina. O parte dintre ele le ştim doar noi, ăia de scriem pe site. Cealaltă parte e la vedere, cum s-ar zice.

Vă puteţi convinge singuri accesând site-ul publicaţiei. Acolo, veţi da peste un banner simpatic de la editura Polirom, dar şi peste un articol, scris de Ştefania. Îl găsiţi pe prima pagină, cu titlul curajos „Ce cărţi le recomanzi prietenilor?”. Plecând de aici, am pus la cale un concurs, în care oferim 3 cărţi.
Dacă le-aţi citit e foarte bine, dacă nu, nu. 🙂

E vorba despre „Lolita”, a domnului Nabokov, „Cititorul”, de Bernhard Schlink (poate filmul vă este mai cunoscut?) şi „Aleph”, semnat de Jorge Luis Borges. Tot acolo sunt înşirate regulile concursului. Foarte simple, de altfel.

Cu ocazia aceasta, am creat şi un landing page foarte cute (imaginea de mai sus). Nu spun doar eu asta, ci mare parte din comunitatea „deschisă la minte.” 🙂

Şi ca să vă îndemn la recomandări: care este titlul ultimei cărţi despre care aţi spus că e un fel de lecture obligatoire? Eu cred că am pomenit ceva despre „Apă pentru elefanţi”.

Comments

comments