iA


caut (cu lupa) un designer bun

Scris pe de Oana Filip

Mi s-a pus pata să îmi fac portofoliu. Nu e un moft, vă asigur. Cum ar zice vânzătoarea de la chioşcul de la colţul blocului: „Asta se cere, dom’le”. Ca să nu mai zic că politically correct e ca acesta să fie disponibil şi online. Să te găsească uşor ăla de e interesat să colaboreze cu tine.

În cazul de faţă, e vorba despre un portofoliu de content writing şi copywriting. Asta fac şi în zona asta mi-ar plăcea să mă mai învârt. Cel puţin încă o perioadă, în care să îmi exersez condeiul cât de mult se poate.

Am întrebat deja pe Facebook, unde am găsit şi câţiva oameni interesaţi. Am zis să scriu şi aici, că, cine ştie? O fi vreun rătăcit care nu a văzut mesajul de acolo şi poate vrea să se bage în aşa ceva.

Nu urmează o listă lungă şi complicată cu cerinţe, că doar nu ofer un job la cine ştie ce instituţie. Vreau 3 lucruri şi numai 3:
1. Să îşi termine treaba până pe 10 august
2. Să nu fie căpos din cale-afară
3. Să nu renunţe după primul draft refuzat

Ca să mă covingeţi puteţi apela la orice: prăjituri, link-uri cu portofolii geniale pe care le-aţi mai făcut, schimb de colaborări. Adică voi îmi faceţi designul, eu vă fac altceva. Prin altceva, vă rog să înţelegeţi doar lucruri ortodoxe.

Mi-ar prinde bine ca toată nebunia asta să se întâmple până luni seara, 25 iulie. Sunt plecată din Iaşi în weekend, aşa că la început de săptămână aş vrea să ştiu cu cine bat palma.

Mulţumiri (până acum) lui Iulian, Ducu şi Oana! 🙂

Comments

comments