iA


nuanţe de verde

Scris pe de Oana Filip

Am plecat pentru 2 zile din Iaşi. Când ne-am urcat în maşină nu ştiam încotro vom apuca. Ne-am dumirit pe parcurs ce înaintam spre Câmpulung Moldovenesc. Aproape de Sadova am ştiut că acolo vom rămâne.

Ne-au convins multe lucruri, dar cel mai mult nuanţele de verde de pe câmp, din copaci, din pădure, din curţile oamenilor. Mirosul de fân, casele îngrijite şi podurile care solicită lecţii de echilibristică ne-au determinat să nu plecăm.

Timpul chiar trece altfel în zona respectivă. Aerul rece te conduce uşor la culcare înaine de miezul nopţii. Cât despre oameni, numai cuvinte de laudă. Gătesc grozav şi îţi dau senzaţia că nimic nu îi grăbeşte.

Te relaxezi chiar şi dacă stai doar pentru câteva ore. Te împaci cu tine, îţi zâmbeşti mai sincer şi te gândeşti o dată în plus dacă faci ce-ţi place sau încă mai ai de lucrat până să ajungi acolo.

Dacă încă nu aţi fost la Sadova, Pojorâta şi tot ce mai ţine de frumuseţea din regiunea de care povestesc, vă îndemn să mergeţi. E un loc care merită să ajungă pe toate hărţile turistice #dinRomânia. 🙂

Comments

comments