iA


sunt o naivă

Scris pe de Oana Filip

Eh, ăsta da titlu, nu-i aşa? Zici că urmează o mare confesiune, la care încă nu eşti sigur dacă vrei să asişti. Doar nu ai chef ca într-o duminică aşa frumoasă ca asta să stai să citeşti cine ştie ce baliverne.

Mes amis, puteţi arunca liniştiţi un ochi în continuare. Urmează un cu totul altfel de articol. Nici măcar nu e vorba despre mine, ci despre Cel Vesel. Cum, încă n-aţi auzit de el? Dar de Fructe Naive? Mă gândesc că a ajuns deja pe la urechile voastre. La mine a ajuns chiar şi-n frigider, unde se răcoreşte în tihnă.

Am câştigat o cutie de 5l de suc natural 100%. Nu de care tot auziţi pe la televizor. Ăsta de care vă povestesc e cu totul altceva. Făcut numai şi numai din mere româneşti, crescute cu grijă în livezile de la noi din ţară, proaspăt din cale afară şi gustos de nu te poţi opri din băut, sucul din fructe naive îţi înseninează ziua de la un capăt la altul.

Te înviorează şi îţi dă energie cât cuprinde. Atât de mult, încât te poţi apuca de jucat rugby. Mingea din fotografia de mai jos e din 2007, când, nu mai ştiu din ce motiv, am primit-o cado’. 🙂

Aşadar, luaţi de încercaţi sucul de care vă spun. Iar de nu vă place, daţi un semn şi mă revanşez eu cumva.

[Eu am câştigat sucul la un concurs pe pagina de Facebook a naivilor, la care vă recomand să daţi LIKE cât mai repejor.]

Comments

comments