iA


cauţi o relaţie?

Scris pe de Oana Filip

Cu mai mulţi oameni. E musai să vrei aşa. Toţi sunt mişto. Înveţi de la ei o grămadă de lucruri. Te fac să râzi, au glume bune şi ştiu să se distreze şi să facă treabă sănătoasă. Sunt nişte experţi, ce să mai tura vura?

Nu e nimic în neregulă cu tine dacă deja vrei să afli mai multe. Cine n-ar vrea să înceapă o relaţie serioasă? Come on, nu fiţi ruşinoşi. Nu e cazul.

Mai ales când e vorba despre BORŢUN•OLTEANU. E agenţia la care aş pleca cu următorul tren, dacă n-ar trebui să fiu în Iaşi. O recomand oricui vrea să experimenteze, să priceapă ce e cu PR-ul şi să se dezvolte.
Ideile geniale nu îţi pică în faţă cât e ziua de lungă. În schimb, fii deştept şi aplică pentru unul din cele 2 joburi scoase la bătaie. Ăştia chiar n-au glumit când au spus la începuturi că vor să cucerească lumea. Doar nu degeaba au scris pe cărţile de vizită „Independence is beautiful.”🙂

Dacă pricepi cât de cât şi ce-i cu infographicul ăsta de mai jos şi te mai şi tentează să îţi baţi capul cu astfel de minuni, apucă-te de redactat scrisoarea de intenţie.


via

Fingers crossed!

Comments

comments