iA


colectie de episoade din vacanta

Scris pe de Oana Filip

via

In ultima vreme m-am cam potolit cu scrisul pe blog. Am zis ca am tot timpul din lume sa povestesc cum a fost in vacanta. Totusi, mi-am dat seama ca uit multe lucruri pe care le-am trait si ca e mai intelept sa scriu cat experienta inca e proaspata.

Asadar, voi structura toata nebunia in episoade. Habar n-am cate. Un pic de mister ajuta intotdeauna. Oricum toata lumea e innebunita dupa asteptari de felul asta, nu? La fel ca la seriale.

Episodul 1 – Cadouri

Am fost instiintata ca voi primi 3 cadouri prin posta. Primul a venit astazi. Tocmai m-a sunat mama si mi-a zis ca „Ai primit o carte, dar habar n-am de la cine e. Scrisul pare a fi al unui copil de gradinita, dar totusi sunt 5 semnaturi aici. Hai sa ti le zic…”. Recunosc ca doar doua prenume au avut ecou in mintea mea somnoroasa: Monica si Andrei.

E vorba de doi dintre oamenii misto de la agentia Spada, de care v-am mai povestit. Mi-au trimis „Exceptionalii”, carte trecuta pe lista de lecturi de ceva timp. Gladwell e unul din autorii mei preferati.

Mai mult decat atat, am primiti si biscuiti Oreo. Habar n-am de unde au stiut ca sunt innebunita dupa asa ceva, dar ma bucura gandul ca stiu ce-mi place. Chiar si daca a fost o simpla coincidenta.

Nu-mi ramane decat sa astept si celelalte 2 cadouri. Unul stiu exact ce va fi, dar despre celalalt nu am nici cel mai mic indiciu.

Cat de curand va povestesc si despre experienta Innocent vs Naive. 🙂

Comments

comments