iA


nu vreau să adulmec[.ro] nimic

Scris pe de Oana Filip

Tocmai am primit un mail de la adulmec.ro. Habar n-am despre ce e vorba şi de unde au adresa mea. N-am avut răbdare să răsfoiesc site-ul, dar la prima vedere vă pot spune că e un soi de agregator.
Ofertele „cele mai bune” se găsesc, bineînţeles, doar la ei. Sloganul „Cel mai bun prieten al cumpărătorului” rămâne în acelaşi registru, al superlativelor banale, fade.

Pe lângă faptul că nu sunt interesată deloc de serviciile pe care le oferă, am observat şi greşeli gramaticale, de logică şi sens. Newsletter-ul la care NU m-am înscris mă întâmpină cu mulţumiri că am ales „să mă înscriu”, iar la final mă salută cu prietenie. Ha?

Nu ştiu cine e copywriterul care a făcut textul respectiv şi ce a fost în mintea lui, dar mesajul respectiv nu îmi transmite nimic. Dimpotrivă, e derutant.

Poftiţi:

Salutari,

Iti multumim pentru ca te-ai inscris pe cel mai inovativ si cuprinzator agregator de oferte de grup si oferte instant. In curand vei primi un newsletter transmis zilnic care va cuprinde toate ofertele din Iasi.

Si, pentru ca vrem sa facem ca acest mail sa fie cat mai folositor, te rugam sa iti setezi preferintele in legatura cu tipul de oferte pe care vrei sa le primesti accesand linkul de mai jos:

Setari newsletter Iti multumim inca o data ca te-ai inscris pe site-ul nostru, speram sa ai parte de cele mai bune experiente! Asteptam cu interes feedback-ul tau sau intrebarile tale.

Cu prietenie,
Echipa Adulmec.ro

Dacă vreun „adulmec” citeşte articolul acesta, îl rog prieteneşte să uite adresa mea de mail. 🙂

Comments

comments