iA


Bunătăţi de la APC #1

Scris pe de Oana Filip

Cu un news feed plin de share-uri şi like-uri pentru filmuleţul APC sau pentru fotografiile din cele cinci zile de workshop, cu participanţi la Creative Coffee VI care povesteau (şi) despre asta, cu telefoane la 23:32, în care am fost rugată să transmit felicitări şi pentru Adriana, Manu şi Marius deopotrivă, ai senzaţia că s-a cam spus ce era important.

Ei bine, pe lângă faptul că mai jos puteţi vedea (pentru a câta oară?) filmuleţul de final al primei ediţii Atelierul Produselor Creative, aş vrea să mai spun două vorbe. Prima e legată de oamenii care au construit pas cu pas acest filmuleţ. Pe de o parte de cei menţionaţi mai sus, iar pe de altă pate de cei de la Fondante, cărora le mulţumim că ne-au amintit cât de departe am ajuns cu APC-ul. 

A doua vorbă e direcţionată spre cele cinci echipe care s-au înhămat la o şcoală cu cele mai grele examene. Curajul de a participa la acest program de mentorat îmi aminteşte de întrebarea lui Andrei Roşca„Ce îi face pe oameni excepţionali?”. Ba chiar îmi vine în minte (din nou) şi Malcolm Gladwell care spune ceva în care eu cred cu tărie: suntem un cumul a celor cinci oameni alături de care ne petrecem timpul. Esenţa noastră e de fapt o amestecătură din alte cinci.

Şi cum blogul ăsta devine mai degrabă vizual şi mai puţin descriptiv, mai jos e o selecţie de fotografii pur subiectivă.

Ne vedem în octombrie 2012.

Comments

comments