iA


Ce a contat la 11even Iași?

Scris pe de Oana Filip

În primul rând a contat că s-a întâmplat. Dacă pentru unii era de la sine înțeles că 11even 2012 are loc de fapt pe 12.12.2012, ei bine lucrurile nu sunt atât de bătute în cuie pe cât par la prima vedere. Ca să organizezi un eveniment ca acesta e nevoie de mai mult decât dorința de a continua o inițiativă în care crezi. E vorba încă o dată despre echipă, răbdare, timp, nervi și alte asemenea. Altfel spus, nu-i ușor să te dedici cam două-trei luni pentru 6 ore.

În al doilea rând a contat selecția vorbitorilor. Să convingi 11 oameni să renunțe la tot ce și-au programat într-o zi și să vină în fața unui auditoriu format din aproape 100 de oameni cu o poveste atât de personală nu e chiar la îndemâna oricui. Cred cu tărie că am avut șansa să ascult discursuri cu un mesaj puternic, discursuri care m-au scos din zona de confort, discursuri care m-au emoționat. Una peste alta, la două zile de la finalul evenimentului încă mai simt că 11even Iași a fost un soi de restart sufletesc.

În al treilea rând a contat ședința foto de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”. A fost un cadru potrivit pentru socializare, dar nu numai. De fapt, acolo a fost primul moment în care speakerii au început să își spună o parte din poveste. Probabil asta s-a datorat și mașinilor frumoase cu care ne-am plimbat prin târg. Mulțumiri Alinei și celor de la Tester Casa Auto!

În al patrulea rând a contat că ne-a cântat We Singing Colours. Muzica e bună de avut pe aproape mai tot timpul, cu atât mai mult la un eveniment ca 11even Iași, unde desfășurătorul se întinde pe vreo două pagini A4. 

În al cincilea rând a contat că bucuria și curajul nu au rămas doar la stadiul de cuvinte așezate cu grijă în discursurile vorbitorilor, ci le-am văzut pe fețele multor persoane prezente la eveniment.

Felicitări CANVI Events sau, pe numele din buletin, Cosmin Brînză, Otilia Serdenciuc și Bogdan Bîșcă!

*Știam că am lăsat proiectul pe mâini bune, iar ce s-a întâmplat pe 30 mai la IDEO nu a făcut decât să îmi confirme că am luat o decizie înțeleaptă.

Comments

comments