Bazar de link-uri #20
Scris pe de Oana Filip
Are și bazarul ăsta forfota lui și felul lui de a apărea prin prăvălie. E rar ca laptele cu griș, dar plin de surprize. Știu sigur că unele link-uri nu le mai am la îndemână și că multe îmi scapă în dimineața asta, dar vă promit o selecție atentă. Fără număr de ordine, desigur.
- Dumnezeul din creier e primul articol de astăzi, dar unul cu multe argumente puternice și cu un fir roșu care te ține cu ochii lipiți de text până la ultima literă.
- When people have to make a big change in their lives, their efforts are undermined if they are trying to make other changes as well. (…) You have a finite amount of willpower that becomes depleted as you use it. Articolul întreg îl găsiți la Adrian Ciubotaru.
- Încă mai cred în ce și cum a scris Adi Hazaparu, iar melodia îmi place la fel de mult. Domnilor și doamnelor, Despre excese.
- Nu știu câți dintre noi mai au răbdare să facă lucruri durabile, sustenabile, spuneți-le cum vreți. Vă recomand un articol despre cât de bine e să facem exerciții de felul ăsta și să gândim à la longue.
- Am fost la ContemporanIS ca să povestesc despre antreprenoriat în industriile creative în general și în cele culturale în special.
- Vă recomand să stați cu ochii pe Adelicii și să încercați Lingurile Curioase. S-ar putea să vedeți că duminicile înseamnă un pic mai mult decât suita de gânduri referitoare la ziua următoare.
- Le ținem pumnii celor de la ThinSlices care participă la Startup Live. A venit rândul lui Manu să facă live-blogging. Good job!
- Știu că despre Gala UNITER s-a vorbit câte-n lună și-n stele. Ce pot să spun eu, ca spectator în sala de la Teatrul Vasile Alecsandri, e că a fost o super experiență și că uneori ar trebui să nu ne mai luăm atât de în serios și să ne bucurăm de momentul cu pricina.
- Alexandra Dăriescu vine la Creative Coffee No. 13. Vă aștept cu mare drag joi, 23 mai, la ora 17:30, la cafeneaua Vintage, unde Alexandra va povesti cât de mult contează să porți straiele care ți se potrivesc de minune.
- A fost frumos la Bulz&Blues și bine ar fi să se repete întâmplarea.
- Despre ciudățenie, inovație și oameni deschiși la minte vorbește Ștefan Liuțe. Și nu oricum, ci cu exemple concrete și relevante.
- Liu Bolin cu a lui The invisible man înseamnă mai mult decât un proiect artistic demn de lăudat. Reușește să transmită un mesaj puternic, pe care vă las să îl descoperiți singuri.
- Unii știu să se bucure chiar și când, aparent, nu au motive. Ar fi cazul să o facem mai des.
- N-am alergat prea mult la Noaptea Muzeelor, dar ce am văzut la MLR mi-a plăcut mult de tot. Congrats!
- Și cum toate lucrurile bune au nevoie de o linie melodică vă recomand Shuffler.fm, pe care l-am aflat de la Andrei.