iA


Şi victoriile mici merită sărbătorite

Scris pe de Oana Filip

Asta în cazul în care reuşim să ne aliniem aşteptările şi să înţelegem ce înseamnă „victorii mici”. Nici nu ştiu dacă victoriile pot fi etichetate într-un fel sau altul. Mi se pare că partea asta din definiţie vorbeşte de la sine: „triumf al unei ideii”. Şi nu întâmplător am luat bucăţica cu pricina în calcul.

Quote

via

Ideea, în cazul de faţă, e dorinţa de a face din Creative Coffee mai mult decât un eveniment de networking pentru şi între creativi, mai mult decât o întâlnire cu oameni din domeniu (scriu chestia asta cu o sprânceană ridicată), mai mult decât un reflex, sănătos de altfel. Triumful, pe de altă parte, e că reuşim să aducem în faţa comunităţii în primul rând poveşti cu final deschis şi mai apoi nume sonore, al căror ecou a depăşit cu eleganţă graniţele ţării. Ăsta e drive-ul nostru, ăsta e farul care ne (men)ţine pe o direcţie, care nu ne lasă să orbecăim fără scop şi sens.

Creative Coffee No. 13 va fi despre victorii: morale, intelectuale, sociale, culturale, financiare. Mai mult, va fi despre cât de important e să ai cu cine să împărtăşeşti bucuria, indiferent de locul unde ţi s-a ivit ca soarele în ochi.

Simt nevoia să spun că datorez mulţumiri în fel şi chip unei persoane dragi. Cu ajutorul ei vom avea o ediţie de toată frumuseţea.

Comments

comments