iA


Creative Coffee sau cine-și-ar-fi-imaginat?

Scris pe de Oana Filip

Sunt aproape trei ani de la prima ediție în Iași și aproape tot atâția de când am făcut echipă cu Adriana. Ce a urmat de atunci a fost doar de bine, chiar și cu 10 ore diferență de fus orar, distanțe de zeci de mii de kilometri și o grămadă de mesaje și minute petrecute pe Skype și Facetime.

10308251_243745142496821_7714181944988855275_n

În tot acest timp, lucrurile s-au schimbat pe multe planuri, printre care se numără și povestea Creative Coffee. Astăzi, CC nu mai este un produs al AIC-ului, ci unul separat, cu model de business și obiective îndrăznețe.
Unul dintre ele e să ajungem cu CC în 100 de orașe până la finalul anului 2015. Avem deja 13 orașe care ni s-au alăturat și urmează încă 3-4 în următoarea lună, ceea ce ne dă de gândit și de sărbătorit în egală măsură.

Iași este orașul de unde a plecat toată nebunia asta și totodată locul unde s-au strâns ediții una și una. Pe 29 mai o bifăm pe a 19-a, cu Andrei Postolache, Unit Manager la Endava, care a schimbat traiectoria profesională ca nimeni altul și pe care merită să îl cunoașteți și să îl luați la întrebări.

Odată cu CC Iași #19, am introdus bilete pentru evenimentele Creative Coffee, pe care le puteți cumpăra de pe Eventbrite. Am preferat trei opțiuni, printre care și cea de donație, unde fiecare poate să ofere cât consideră de cuviință sau crede că face.

După 18 ediții CC Iași, printre care vreo 10 organizate cu pălăria de Local Chapter Leader deasupra capului, recunosc că am emoții și așteptări amestecate. Primele pentru că e un fel de prima oară (ediția va fi filmată, vom avea resurse video pe website-ul Creative Coffee International etc.), cele din urmă pentru că îmi place să cred că avem o comunitate de creativi activă, care se implică mai mult decât cu un simplu like.

Despre CC am vorbit cu patos la Digi24, ocazie care mi-a confirmat că atunci când ceva ți-e drag de nu mai poți, lucrurile merg, cu multe emoții, de la sine.

Vă aștept cu drag la CC Iași #19!

 

Comments

comments