iA


Bazar de link-uri

Bazar de link-uri #36
A venit vremea și pentru cotrobăit în bazarul de link-uri. Nu de alta, dar strâng ca hârciogul tot felul de bunătăți digitale și ar fi păcat să nu aflați de ele. De le știți, cu atât mai bine. Din magia Cristinei Poncu DOR te stârnește cu luna Te abonezi și câștigi, un pretext bun să […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #36’.
Bazar de link-uri #35
E un pic călduț în București, vreo 35+ de grade așa, dar asta nu mă împiedică să ratez bazarul. Am vizitat mai multe prăvălii, ia din ele ce vrei. Victoria Seimer își imaginează o lumea-ntreagă într-o cană. Artista are un cont de Instagram pe care îl părăsești doar dacă trage cineva de tine. Una dintre […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #35’.
Bazar de link-uri #34
Are și trezitul ăsta de dimineață farmecul lui. Apuci să faci ce nu prea reușești în timpul zilei, cum ar fi să pui cap-la-cap ce ai mai citit din grădina www-ului. Hai la The Power of Storytelling, e un fel de răsfăț anual pentru iubitorii de povești bine-scrise și bine-spuse. Am tăiat panglica și pentru […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #34’.
Bazar de link-uri #33
Am fost la tarabe mai multe zile la rând și am strâns fel de fel de www-uri. Le găsești mai jos: ia ce vrei, ce îți lipsește sau ce te completează. Photo credits: Iulia Iacoban PoS e în octombrie și e rost de sărbătoare. 5 ani de The Power of Storytelling care merită petrecuți așa […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #33’.
Bazar de link-uri #32
Am fugit de-acasă ca să reușesc să scriu ce-și-cum am mai găsit pe la tarabe. Nu știu cum se face, dar am avut multe experiențe bune. Photo via Andrei Mihai The Power of Storytelling e de nerefuzat. A 5-a ediție e plină ochi cu super povestitori. Am fost anul trecut și mi-a plăcut mult de […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #32’.
Bazar de link-uri #31
Gradele astea mă țin captivă în casă, unde e liniște și răcoare și vin alb în frigider. De la Cristina Poncu pe o care o bat la cap să apese pe buton mai des Alex Gâlmeanu, pe care l-am cunoscut la Creative Coffee, a scris frumos și bine despre mare. A publicat și câteva fotografii, […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #31’.
Bazar de link-uri #30
O fi ea vara leneșă și cine-mai-știe-cum, dar parcă e rost de mers pe la tarabe. Am pus în traistă mai multe, poate unele dintre ele vă fac cu ochiul și vouă. Hai, la treabă! #depenet Pe NPR.com poți să urmărești câteva concerte de jazz, dar nu numai. Merită experimentat în zilele astea cleioase. Câteva […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #30’.
Bazar de link-uri #29
Dau bătăi cu bazarul, nu de alta, dar se tot adună marfă pe tarabe şi ar fi păcat ca pieţarii să rămână cu ele. Photo via Ionuţ Rădulescu Iese un DoR proaspăt, cu şi despre #noiînceputuri. Fă-ţi abonament şi susţine o revistă care merită. Adică te merită. Am fost la „De ce eu?” şi mi-a […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #29’.
Bazar de link-uri #28
Încep să cred că prăvălia asta virtuală e ca un plod răsfăţat. Scrie despre ce i se pune pata, se plimbă prin bazaruri de ameţeşte, îşi ia la interogat cine ştie ce stări, îl lasă într-un colţ prăfuit ca mai apoi să îl apuce de mână. Sper să aveţi răbdare cu el. Argo, poate cea […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #28’.
Bazar de link-uri #27
Habar n-am când a fost ultima oară când am vizitat bazarul, dar ce este bun nu moare uşor. Să-mi fie cu iertare dacă ordinea e uşor haotică, sau nu?, dar promit să mă disciplinez şi să iau tarabele la rând. Duminică e brunchul Linguri Curioase şi e rost de savurat bunătăţi făcute de magica Adela. […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #27’.
Bazar de link-uri #26
E rost şi de-un bazar de link-uri, măcar din când în când. Eu tot pun deoparte bunătăţi www-iste, dar cam rar apuc să le întind pe raft. Photo credit: Adrian aka Blahzay Talentul nu mai e suficient şi nici nu ştiu dacă a fost vreodată. În schimb, înclină balanţa considerabil. Vorbim despre workaholici uneori cu […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #26’.
Bazar de link-uri #25
Ca să nu mă dea cu taraba afară, am zis că-i rost şi de o plimbare în bazarul cu link-uri. Iată ce am adunat pe rafturi, de mai demult sau de acum câteva ceasuri. Foto credit: Cristina Poncu Un articol despre viaţă sau mai degrabă despre cum ne raportăm noi la ea şi ce ne […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #25’.
Bazar de link-uri #24
Am strâns bunătăţi de aproape s-a crăpat desaga. Şi cum nu ştiu să cos, am zis că mai bine le pun pe rafturile din prăvălia asta. Regula a rămas aceeaşi: luaţi ce vă face din ochi şi vă şade mai bine. photo via The Brander Pentru iubitorii de tenis, dar nu numai, vă recomand cu […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #24’.
Bazar de link-uri #23
Ultimul bazar de link-uri pe vara asta. Plec în vacanţă şi de-acolo tot ce voi scrie va fi cu şi pentru sertarul #astăzimi-aplăcut şi nimic mai mult. Asta-i lista cu bunătăţile www-iste: “The secret of success is making your vocation your vacation.” via Nu-i uşor cu persoanele creative, dar măcar e frumos şi asta compensează […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #23’.
Bazar de link-uri #22
Pentru cei care nu-s la evenimente care de care mai fistichii şi care preferă să tolănească acasă, nu la piscină, am câteva bunătăţi virtuale de prezentat. “It’s paradoxical that the idea of living a long life appeals to everyone, but the idea of getting old doesn’t appeal to anyone.”― Andy Rooney. Un articol frumos, despre […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #22’.
Bazar de link-uri #20
Are și bazarul ăsta forfota lui și felul lui de a apărea prin prăvălie. E rar ca laptele cu griș, dar plin de surprize. Știu sigur că unele link-uri nu le mai am la îndemână și că multe îmi scapă în dimineața asta, dar vă promit o selecție atentă. Fără număr de ordine, desigur. Dumnezeul […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #20’.
Bazar de link-uri #19
Îmi place că bazarul ăsta de link-uri începe să fie mai mult despre ce se întâmplă în Iaşi şi mai puţin despre ce e în afara lui. Credeţi-mă pe cuvânt că sunt multe on going, toate demne de luat în seamă într-o formă sau alta. După cum sper că v-am obişnuit, ordinea www-urilor e la […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #19’.
Bazar de link-uri #18
Trezitul la ora 7 are multe avantaje, mai ales dacă se întâmplă sporadic. Uite așa am timp să pun pe foaie ce am mai găsit prin grădina www-ului. via Noaptea fluturelui mov (din DoR #11) e un text emoționant, care te împinge la perete și te face să te simți prost ori de câte ori […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #18’.
Bazar de link-uri #17
Bazar scris noaptea, cu şi despre întâmplări de care îmi amintesc mai mult sau mai puţin. E bun de răsfoit oricând poftiţi. photo (c): din vacanţă APC#3 se apropie, iar ediţia asta promite un ritm cu adevărat intens. Recomand să vă înscrieţi ideile de startup-uri creative şi să profitaţi de ocazii de astea că nu-s […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #17’.
Bazar de link-uri #16
Mă întreb ce se întâmplă dacă pun cap la cap toate link-uri strânse în bazarele astea. Până una alta, vă tentez cu următoarele: „Be the CEO of your own job” e o recomandare pe care nu mulţi o pricep. Dustin Curtis vorbeşte despre ce înseamnă my vs yours atunci când vine vorba de aplicaţii mobile, […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #16’.
Bazar de link-uri #15
Primul de pe .ro, al 15-lea în total, bazarul de link-uri nu e nimic altceva decât o colecţie scurtă de ce am găsit şi citit mişto pe net. Când e cazul, mai apar şi veşti despre ce şi cum face Asociaţia Industrii Creative. Voilà! via DoR strânge poveşti despre despărţire, scrise de femei. Oricât de […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #15’.
Bazar de link-uri #14
1,000 de articole aşteptau liniştite în Google Reader. Am apucat să răsfoiesc vreo 10 dintre ele, iar la restul am bifat deja mark all as read. Ce am reuşit să strâng, dar nu doar de acolo, e în lista de mai jos. Cineva îmi spunea că oamenii afirmă că ceva este interesant când nu vor […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #14’.
Bazar de link-uri #13
S-au adunat multe lucruri bune în prăvălie şi am zis că 13 dintre ele pot fi scoase pe taraba din faţă. Luaţi de aici ce vă place mai mult. Dacă vă place, desigur. Cristian Lupşa de la DoR vine la Creative Coffee No. 11. A trecut ceva timp de când îmi doream să ajungă la Iaşi şi […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #13’.
Primul bazar de link-uri din 2013
A început bine. Cu citit mai mult ca în alte zile. Online şi offline, reviste şi bloguri, autori cunoscuţi şi nu prea, despre câte şi mai câte. Primul bazar de pe anul ăsta, dar al #12-lea la numărătoarea generală, vă propune următoarele link-uri: via Dincolo şi Mândrie şi prejudiciu sunt doar două din articolele care […] Citește tot – ‘Primul bazar de link-uri din 2013’.
Bazar de link-uri #11
Nu știu cum se face, dar îmi ies în cale o grămadă de bunătăți care merită puse pe taraba din bazar. Decât o revistă mi-a făcut o surpriză de zile mari! Mi-a completat colecția, dorință de la care îmi luasem gândul de ceva timp. Articolele lui Dustin Curtis sunt destul de proaspete pentru mine. Noroc […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #11’.
Bazar de link-uri #10
În bazar e gălăgie mare. Sărbătoresc 10 ediții în care am strâns fel de fel de link-uri. Pentru astăzi avem: via Linguri Curioase a fost și de data asta la înălțime. Întâlnirea de ieri a fost într-un mare fel, iar cine nu mă crede poate să se uite la fotografii. Veți înțelege cam ce bunătăți […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #10’.
Bazar de link-uri #9
Dacă tot umblu fleaura pe net și dau like pe ici pe colo, m-am gândit că e bine să strâng toate click-urile direct în bazar.  via Am (re)descoperit: Google arată foarte bine și asta datorită unei eleve din clasa a 8-a din Suceava.  Dacă eu am un sertar (#astăzimi-aplăcut), unii au povești în sertar. Cum […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #9’.
Bazar de link-uri #8
Ori mă bucur eu prea mult când citesc tot felul de articole faine, ori nu am mai făcut asta de ceva timp și bucuria e exagerată, dar am zis să mai trec prin piață. Nu aia prin care se plimbă cu lupa Adelicii, ci aia cu www-uri. APC#2 a fost o experiență pe cinste, din […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #8’.
Bazar de link-uri #7
Printre atâtea articole egoiste e loc şi de un bazar de care m-am ocupat o bună bucată de timp. Astăzi am revenit asupra lui şi iată ce a ieşit. via Lucian Poenari – da, cel care face stilourile alea geniale – vine la Creative Coffee No. 8. Să sperăm că aduce cu el şi câteva […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #7’.
Bazar de link-uri #6
Am strâns aticole numai bune de pus pe taraba din piaţa virtuală. În funcţie de ce vă şade mai bine, puteţi trânti în sacoşă fără să vă uitaţi în portofel. E gratis şi e bun.  via Dincolo De Bani e un proiect frumos din Timişoara, cu o poveste simplă şi clară: tu înveţi pe cineva […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #6’.
Bazar de link-uri #5
Link-uri strânse anapoda în ultima săptămână, dar care s-ar putea să vă placă.  [habar n-am de unde am luat-o] Adelicii merită urmărit zi de zi. Dacă nu pentru gătit, măcar pentru pozele alea ochioase. Un articol lung despre „reviste indie şi 3 ani de DoR”. Se citeşte uşor, doar autorul lui e nimeni altul decât […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #5’.
Bazar de link-uri #4
Weekend-ul acesta am reuşit să citesc articole fel de fel. Cele mai multe dintre ele le veţi găsi în bazarul de faţă, care se întinde pe vreo câteva tarabe în care bate soarele. Vă recomand să vă faceţi o limonadă bună şi să luaţi la rând toate articolele din lista de mai jos. via Jim […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #4’.
Bazar de link-uri #3
Încerc să mai schimb macazul şi în loc să pierd prima oră din momentul în care deschid laptopul, să o câştig. Prima mişcare de felul ăsta o fac astăzi, cu câteva link-uri mai vechi şi mai noi că deh, cine mai ştie ce e proaspăt în online?  via Pentru toţi curioşii din lume (bărbaţi în […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #3’.
Bazar de link-uri #2
Mai era loc de vreo două bazaruri, dar Atelierul Produselor Creative mi-a luat ochii. Aşadar, îmi cer iertare pentru lipsa de tocmeală online cu următoarele bunătăţi:  via Marius Ursache De expresia „Cai verzi pe pereţi” sigur aţi auzit, dar poate de proiectul ăsta încă nu. O melodie găsită din întâmplare, bună de ascultat din când […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #2’.
Bazar de link-uri
E pecetluit. Aşa se va numi cârdul de link-uri pe care le voi mai pomeni pe aici. Nu promit o zi şi-o oră, tocmai pentru că nu ştiu dacă mă pot ţine de cuvânt sau mi-o ia el înainte.  via Cam asta am adunat: Există motive pentru care m-aş duce în Bucureşti. Proiectul „The Power […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri’.
Link-uri fel de fel
Cred că toate link-urile care îmi plac şi pe care aleg să le pun pe pereţii blogului vor apărea sub umbrela „Bazar de link-uri”. Că deh, cam despre asta e vorba. Tarabe din spaţiul www, http, pe care găsiţi fel de fel de articole, recomandări, chesiuni inspiraţionale, proiecte şi alte lucruri vechi şi noi.  via […] Citește tot – ‘Link-uri fel de fel’.