iA


Bazar de link-uri

Bazar de link-uri #36
A venit vremea și pentru cotrobăit în bazarul de link-uri. Nu de alta, dar strâng ca hârciogul tot felul de bunătăți digitale și ar fi păcat să nu aflați de ele. De le știți, cu atât mai bine. Din magia Cristinei Poncu DOR te stârnește cu luna Te abonezi și câștigi, un pretext bun să […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #36’.
Bazar de link-uri #35
E un pic călduț în București, vreo 35+ de grade așa, dar asta nu mă împiedică să ratez bazarul. Am vizitat mai multe prăvălii, ia din ele ce vrei. Victoria Seimer își imaginează o lumea-ntreagă într-o cană. Artista are un cont de Instagram pe care îl părăsești doar dacă trage cineva de tine. Una dintre […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #35’.
Bazar de link-uri #34
Are și trezitul ăsta de dimineață farmecul lui. Apuci să faci ce nu prea reușești în timpul zilei, cum ar fi să pui cap-la-cap ce ai mai citit din grădina www-ului. Hai la The Power of Storytelling, e un fel de răsfăț anual pentru iubitorii de povești bine-scrise și bine-spuse. Am tăiat panglica și pentru […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #34’.
Bazar de link-uri #33
Am fost la tarabe mai multe zile la rând și am strâns fel de fel de www-uri. Le găsești mai jos: ia ce vrei, ce îți lipsește sau ce te completează. Photo credits: Iulia Iacoban PoS e în octombrie și e rost de sărbătoare. 5 ani de The Power of Storytelling care merită petrecuți așa […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #33’.
Bazar de link-uri #32
Am fugit de-acasă ca să reușesc să scriu ce-și-cum am mai găsit pe la tarabe. Nu știu cum se face, dar am avut multe experiențe bune. Photo via Andrei Mihai The Power of Storytelling e de nerefuzat. A 5-a ediție e plină ochi cu super povestitori. Am fost anul trecut și mi-a plăcut mult de […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #32’.
Bazar de link-uri #31
Gradele astea mă țin captivă în casă, unde e liniște și răcoare și vin alb în frigider. De la Cristina Poncu pe o care o bat la cap să apese pe buton mai des Alex Gâlmeanu, pe care l-am cunoscut la Creative Coffee, a scris frumos și bine despre mare. A publicat și câteva fotografii, […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #31’.
Bazar de link-uri #30
O fi ea vara leneșă și cine-mai-știe-cum, dar parcă e rost de mers pe la tarabe. Am pus în traistă mai multe, poate unele dintre ele vă fac cu ochiul și vouă. Hai, la treabă! #depenet Pe NPR.com poți să urmărești câteva concerte de jazz, dar nu numai. Merită experimentat în zilele astea cleioase. Câteva […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #30’.
Bazar de link-uri #29
Dau bătăi cu bazarul, nu de alta, dar se tot adună marfă pe tarabe şi ar fi păcat ca pieţarii să rămână cu ele. Photo via Ionuţ Rădulescu Iese un DoR proaspăt, cu şi despre #noiînceputuri. Fă-ţi abonament şi susţine o revistă care merită. Adică te merită. Am fost la „De ce eu?” şi mi-a […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #29’.
Bazar de link-uri #28
Încep să cred că prăvălia asta virtuală e ca un plod răsfăţat. Scrie despre ce i se pune pata, se plimbă prin bazaruri de ameţeşte, îşi ia la interogat cine ştie ce stări, îl lasă într-un colţ prăfuit ca mai apoi să îl apuce de mână. Sper să aveţi răbdare cu el. Argo, poate cea […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #28’.
Bazar de link-uri #27
Habar n-am când a fost ultima oară când am vizitat bazarul, dar ce este bun nu moare uşor. Să-mi fie cu iertare dacă ordinea e uşor haotică, sau nu?, dar promit să mă disciplinez şi să iau tarabele la rând. Duminică e brunchul Linguri Curioase şi e rost de savurat bunătăţi făcute de magica Adela. […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #27’.
Bazar de link-uri #26
E rost şi de-un bazar de link-uri, măcar din când în când. Eu tot pun deoparte bunătăţi www-iste, dar cam rar apuc să le întind pe raft. Photo credit: Adrian aka Blahzay Talentul nu mai e suficient şi nici nu ştiu dacă a fost vreodată. În schimb, înclină balanţa considerabil. Vorbim despre workaholici uneori cu […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #26’.
Bazar de link-uri #25
Ca să nu mă dea cu taraba afară, am zis că-i rost şi de o plimbare în bazarul cu link-uri. Iată ce am adunat pe rafturi, de mai demult sau de acum câteva ceasuri. Foto credit: Cristina Poncu Un articol despre viaţă sau mai degrabă despre cum ne raportăm noi la ea şi ce ne […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #25’.
Bazar de link-uri #24
Am strâns bunătăţi de aproape s-a crăpat desaga. Şi cum nu ştiu să cos, am zis că mai bine le pun pe rafturile din prăvălia asta. Regula a rămas aceeaşi: luaţi ce vă face din ochi şi vă şade mai bine. photo via The Brander Pentru iubitorii de tenis, dar nu numai, vă recomand cu […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #24’.
Bazar de link-uri #23
Ultimul bazar de link-uri pe vara asta. Plec în vacanţă şi de-acolo tot ce voi scrie va fi cu şi pentru sertarul #astăzimi-aplăcut şi nimic mai mult. Asta-i lista cu bunătăţile www-iste: “The secret of success is making your vocation your vacation.” via Nu-i uşor cu persoanele creative, dar măcar e frumos şi asta compensează […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #23’.
Bazar de link-uri #22
Pentru cei care nu-s la evenimente care de care mai fistichii şi care preferă să tolănească acasă, nu la piscină, am câteva bunătăţi virtuale de prezentat. “It’s paradoxical that the idea of living a long life appeals to everyone, but the idea of getting old doesn’t appeal to anyone.”― Andy Rooney. Un articol frumos, despre […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #22’.
Bazar de link-uri #20
Are și bazarul ăsta forfota lui și felul lui de a apărea prin prăvălie. E rar ca laptele cu griș, dar plin de surprize. Știu sigur că unele link-uri nu le mai am la îndemână și că multe îmi scapă în dimineața asta, dar vă promit o selecție atentă. Fără număr de ordine, desigur. Dumnezeul […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #20’.
Bazar de link-uri #19
Îmi place că bazarul ăsta de link-uri începe să fie mai mult despre ce se întâmplă în Iaşi şi mai puţin despre ce e în afara lui. Credeţi-mă pe cuvânt că sunt multe on going, toate demne de luat în seamă într-o formă sau alta. După cum sper că v-am obişnuit, ordinea www-urilor e la […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #19’.
Bazar de link-uri #18
Trezitul la ora 7 are multe avantaje, mai ales dacă se întâmplă sporadic. Uite așa am timp să pun pe foaie ce am mai găsit prin grădina www-ului. via Noaptea fluturelui mov (din DoR #11) e un text emoționant, care te împinge la perete și te face să te simți prost ori de câte ori […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #18’.
Bazar de link-uri #17
Bazar scris noaptea, cu şi despre întâmplări de care îmi amintesc mai mult sau mai puţin. E bun de răsfoit oricând poftiţi. photo (c): din vacanţă APC#3 se apropie, iar ediţia asta promite un ritm cu adevărat intens. Recomand să vă înscrieţi ideile de startup-uri creative şi să profitaţi de ocazii de astea că nu-s […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #17’.
Bazar de link-uri #16
Mă întreb ce se întâmplă dacă pun cap la cap toate link-uri strânse în bazarele astea. Până una alta, vă tentez cu următoarele: „Be the CEO of your own job” e o recomandare pe care nu mulţi o pricep. Dustin Curtis vorbeşte despre ce înseamnă my vs yours atunci când vine vorba de aplicaţii mobile, […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #16’.
Bazar de link-uri #15
Primul de pe .ro, al 15-lea în total, bazarul de link-uri nu e nimic altceva decât o colecţie scurtă de ce am găsit şi citit mişto pe net. Când e cazul, mai apar şi veşti despre ce şi cum face Asociaţia Industrii Creative. Voilà! via DoR strânge poveşti despre despărţire, scrise de femei. Oricât de […] Citește tot – ‘Bazar de link-uri #15’.
Bazar de link-uri #14
1,000 de articole aşteptau liniştite în Google Reader. Am apucat să