iA


De`ale scrisului

Scris pe de Oana Filip

Aşa trebuia să se numească blogul meu. M-am răzgândit şi pe bună dreptate! În primul rând pentru că de fiecare dată când dau de un link, blog, site legat de copywriting mi se pare că ştiu tot mai puţin, iar în mintea mea „De`ale scrisului” se asocia cumva cu domeniul ăsta. În al doilea rând, „The world according to Filip” are o justificare mult mai profundă.
Şi cum ziceam, astăzi e una din multele şi desele zile când găsesc alte sfaturi (la fel de utile) legate de cum să scrii. De data asta mai mult pe web, decât în celelalte împrejurări.
Un punct de vedere bine punctat la momentul actual este cel al lui Che Bordello. Deşi nu reprezintă o adunătură de 10 mii de sugestii despre cum ar trebui să scrii, ce ar trebui să laşi la o parte şi mai ales de ce avem impresia că toţi suntem nişte talentaţi, articolul rămâne totuşi o recomandare. Nu doar pentru cei pasionaţi, interesaţi sau obligaţi (de facultate?). Asta cu atât mai mult cu cât oferă şi două surse extrem de utile. 🙂
În egală măsură puteţi citi câteva tips&tricks despre copywriting şi la Webdesigner Depot, Advertising.About.Com (unde sunt şi exemple), Copyblogger şi altele.
Nu de alta dar e bine de făcut research. Poate n-ai participat încă la Olimpiadele Comunicării şi mergi la ediţia viitoare. Te-am notat Volcinschi! 😀

Comments

comments