iA


Cărţi Rănite

Scris pe de Oana Filip

Sau noua campanie a celor de la Brandbuilders. Am primit mail de la ei în care mi-au povestit despre o ofertă tentantă care se desfăşoară toată luna septembrie. Pe scurt este vorba de 29 de titluri ale unor cărti imperios necesare studenţilor de la CRP, pasionaţilor de publicitate, marketing, PR, celor care deja lucrează în domeniu, dar vor să fie la curent cu noutăţile sau pur şi simplu celor care doresc să-şi îmbogăţească biblioteca.
Suma pentru toate cele 29 de cărţi este de 275 RON, incluzând TVA-ul şi taxa de curierat, adică fiecare carte costă aproximativ 10 RON. Un preţ mai mult decât decent, dar care are legătură cu numele campaniei. Titlul de „Cărţi Rănite” nu a fost ales întâmplător deoarece ele prezintă o serie de mici defecte, nimic major, după cum urmează:

„O carte a căzut din raft, i s-a crăpat coperta. Toată lumea o ocoleşte. O alta a stat în soare, s-a îngălbenit puţin. O carte a fost foarte răsfoită. Totuşi, fiecare a preferat să o dea la o parte pentru a o cumpăra pe sora ei cea nouă.”

Mă bucur să observ că lumea e interesată de lectură, dovada clară în acest sens este că am reuşit cu doar câteva persoane mai apropiate să acoperim toate cele 29 de titluri. (comanda o voi face la începutul săptămânii viitoare).
Am dat mail şi la PRIME Iaşi, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Miss you guys! 😀

Ştiam eu că luna septembrie e o perioadă plină de lucruri bune! 🙂

Comments

comments