iA


s-a terminat. mulţumim!

Scris pe de Oana Filip

Astăzi de la ora 12, în Aula „Mihai Eminescu” din Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” au avut loc Conferinţele team ADventure.

Daaar, până atunci, a fost o serie sănătoasă de cuvinte frumoase adresate instituţiei mai sus menţionate. Să ştii că cererea ţi-a fost aprobată, să te trezeşti la 8 după o săptămână în care ai dormit mai mult la ore decât în patul tău de acasă, să cari toate materialele dintr-un loc în altul , să le spui organizatorilor să fie punctuali ca să fie totul gata în momentul în care încep discursurile, să faci tot demersul care trebuie pentru a obţine o sală pentru un proiect, să te trezeşti că apare cineva ca din senin lângă tine care spune pe un ton cât se poate de cretin „Eu sistez orice activitate dom`le. Chiar şi cu cerere.”, să începi să-ţi dai pumni în faţă că tu, singura organizaţie pe domeniul comunicării şi al relaţiilor publice de la UAIC vrei să dezvolţi tot felul de iniţiative benefice pentru studenţi, să observi o atitudine în jurul tău din care reiese că mai bine se ţine sala închisă decât să fie dată pentru astfel de evenimente, să afli după o lună jumătate de când ai dus cererea că „există o neconcordanţă”, „încă un departament de la care să obţineţi o semnătură”, să fugi din Corpul A în corpul R (Romtelecom) cu telefonul la ureche încercând să rezolvi problema, sunt doar câteva din aspectele pentru care te întrebi unde e încurajarea, motivarea, aprecierea adresată celor dornici să facă cu adevărat ceva pentru trezirea studentului din somnul profund de care se bucură în fiecare zi.

Toate astea şi încă pe atât reprezintă motivele pentru care felicit PRIME Iaşi. Am dat dovadă de maturitate, perseverenţă, solidaritate, entuziasm şi am reuşit să ducem la bun sfârşit întâlnirea de astăzi cu Valentin Tătar de la Agency One şi Alexandru Negru de la HeadIdea.

S-au terminat Conferinţele team ADventure. Cu bine. Mai este Gala de premiere vinerea viitoare, 13 noiembrie. Acum vreau să dorm.
p.s. Curând vor fi şi poze! 🙂

Comments

comments