iA


Ceaiul de la Cărtureşti de pe 9 decembrie

Scris pe de Oana Filip

E cu aromă de Relaţii Publice, dar mai ales e cu oameni faini cu care ne place să stăm la taclale. Au trecut repede 8 luni de la prima ediţie PR Tea de Iaşi, de la prima planificare, prima echipă de proiect, primii invitaţi.
Mai este o săptămână până la al doilea episod, care va fi tot într-o zi de miercuri, de la ora 19, în Cărtureşti. De data asta, speakerii sunt Ovidiu Chiţovanu de la FRONT PAGE COMMUNICATION şi Geo Diaconescu – organizator independent, tema fiind „PR KIT-ul organizării de eveniment”.

Iar ca să dau câteva „explicaţii” la care unii încă nu au ajuns, spun că am ales acest subiect pentru întâlnirea noastră din 3 motive importante:

1. La CRP, dar nu numai, nu există o materie (inclusă în programa de studiu) care să te înveţe cum să organizezi un eveniment. Care sunt etapele, responsabilităţile, riscurile, avantajele şi tot tacâmul.
2. Evenimentul e „PR Tea de Iaşi” nu „Advertising de Iaşi”. Încercăm ca măcar la primele ediţii să lăsăm BTL-ul, Brandingul, Namingul, Guerilla Marketingul la o parte şi să vorbim despre tehnici şi strategii de PR.
3. Ne-am gândit că poate e cazul să-i faci o petrecere surpriză colegei de cameră şi nu ştii de unde să începi. 😀

Până una alta, a început perioada de înscrieri pentru doritorii de discuţii deschise şi de atmosferă plăcută. Formularul îl găsiţi uşor pe www.primeiasi.ro/prtea 🙂
Dacă mai era vreo îndoială, menţionez şi aici că proiectul e marca PRIME Iaşi.

Comments

comments