iA


Trândăveală

Scris pe de Oana Filip

Un nou sinonim al cuvântului „vacanţă”. Un sinonim care îmi place foarte mult în perioada asta şi care e extrem de sugestiv. Cel puţin în cazul meu. Surprinde cât se poate de bine starea din acest sezon şi non-activitatea mea zilnică.

Din weekend tot ce fac e să dorm, să mănânc, să citesc, să mă uit la filme, să ascult colinde ca cea a lui Tori Amos, să lenevesc. Ba chiar sunt mândră de senzaţia de vegetaţie acută. E cât se poate de benefică şi chiar un pic „responsabilă” dacă stau să mă gândesc bine (mă refer la faptul că într-un ritm destul de lent, dar plăcut, reuşesc să fac multe lucruri care-mi sunt dragi şi care mi-au lipsit în ultima vreme).
Acum citesc o carte excepţională din multe de puncte de vedere: conţinut, calitatea foilor, analiza unor studii de caz relevante, interviuri bune sub raport informativ, utilitate. Când o termin poate scriu câteva rânduri sub forma unei recenzii pentru că îşi merită cu siguranţă locul în biblioteca oricui e pasionat de publicitate, copywriting, design, marketing.

Până una alta, să aveţi un început de săptămână liniştit. 🙂

Comments

comments