iA


2%

Scris pe de Oana Filip

Ar putea fi stadiul licenţei, dar nu e vorba despre asta. 2% este de fapt o campanie adresată celor care un job cu acte-n regulă şi care vor să susţină ONG-uri. Ştiu că mulţi dintre voi redirecţionaţi cele două procente spre cauze caritabile şi vă admir interesul. Asta nu înseamnă totuşi că nu există şi alte direcţii în care puteţi să ajutaţi.

Mă gândesc la PRIME Iaşi în cazul de faţă. Nu doar pentru că am fost şi încă sunt (într-un fel mai ciudat) voluntar acolo, ci pentru alte motive mult mai grăitoare. Proiectele iniţiate de acest ONG sprijină şi chiar completează activitatea studentului de la Comunicare şi Relaţii Publice. Toate evenimentele: de la team ADventure, PR Tea de Iaşi, ATELIERE şi până la CNSC (Congresul Naţional al Studenţilor de la Comunicare – în parteneriat cu prietenii de la Bucureşti) reprezintă idei ale studenţilor puse în practică cu entuziasm şi dezvoltate în fiecare an.

Cu siguranţă cele două zone în care puteţi să vă implicaţi nu pot fi puse pe acelaşi plan. Nici nu mi-am propus aşa ceva. Totuşi, nivelul de implicare şi devotament e (poate) la fel de mare.

Fără prea multă birocraţie, hârţoage, efort şi altele asemănătoare, vă îndemn să citiţi informaţiile „tehnice” pe www.primeiasi.ro
Şi ca să dăm un start potrivit, propun să începem chiar cu profesorii colaboratori ai facultăţii noastre. Ines, ce zici? 🙂

Comments

comments