cum să nu fii gurmand?
Scris pe de Oana Filip
Eu n-am găsit soluţia. Cine o are ar face un bine suprem universului meu dacă ar fi suficient de amabil să o împărtăşească. Dacă m-aş pricepe la gătit, mai că aş îndrăzni să invit persoana respectivă la masă.
Gătesc doar când se supără Simca pe mine şi refuză cu orice preţ să ia tigaia în mână sau când maică`mea se preface că uită să trimită pachet în weekend.
Şi ca să vă spun drept, Simca începe să gătească tot mai bine, din tot mai puţine ingrediente. Nu ştiu care-i explicaţia, dar ce îmi pune pe farfurie la prânz arată bine şi are un gust pe măsură. De la ea ştiu de Chez Mazilique, un blog culinar cum rar mai puteţi găsi. Tipa de acolo nu doar că are un fotograf care probabil face pozele după ce stă la masă întinsă ceasuri întregi, ci povesteşte o sumedenie de întâmplări interesante. Tot legate de mâncare, ingrediente, culturi şi obiceiuri în gastronomie, se înţelege.
În loc de „Poftă bună!”, vă mai spun că sursa imaginilor e site-ul cu pricina. 🙂